Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Τέλος τώρα, έχει ντέρμπι!!

Τα είπαν, ξέσπασαν, «μανούριασαν», αλλά πλέον δεν έχουν χρόνο για χάσιμο στην ΑΕΚ. Παίκτες, προπονητής και διοίκηση ρίχνουν τους τόνους και προσπαθούν να συσπειρωθούν ενόψει ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Τέλος τώρα, έχει ντέρμπι!
Προσπάθεια ν’ αφήσει πίσω την ένταση που δημιουργήθηκε στη σημερινή προπόνηση και να συγκεντρωθεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα κάνει από την Πέμπτη η ΑΕΚ.

Ήδη μετά το group therapy που έγινε στα Σπάτα, ο Έβαλντ Λίνεν παρέμεινε για αρκετές ώρες ακόμα εκεί, προκειμένου να συζητήσει με τους συνεργάτες του όσα έγιναν νωρίτερα και όσα του είπαν (και για ‘κείνους) οι παίκτες.

Όντας ήδη πολύ προβληματισμένος λοιπόν από την κατάσταση και ανησυχώντας έντονα πλέον ότι θα βάλει «μπουρλότο» στην προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Γερμανός αποφάσισε να πέσουν άμεσα οι τόνοι από την Πέμπτη.

Γι’ αυτό το λόγο εξάλλου -την προσπάθεια να μη συνεχιστεί ο αποπροσανατολισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος και να στραφεί, όπως τόνισε και η ORIGINAL, η προσοχή όλων στο ντέρμπι- αποφασίστηκε από τη διοίκηση να μεταφερθεί και το ραντεβού που υπήρχε πρόθεση να γίνει σήμερα με τον Λίνεν.

Την ίδια ώρα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επαφή με τον Αλέξανδρο Κολιάδη, στην οποία θα του εξηγηθεί πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στ’ αποδυτήρια της ομάδας και πόσο αναγκαίο είναι ν’ ανακαλέσει την απόφασή του να παραιτηθεί.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: