Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

«Κανένα πρόβλημα με Τέρι»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Ράφα Μπενίτεθ τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον Τζον Τέρι, επισημαίνοντας πως στα αποδυτήρια της Τσέλσι το κλίμα είναι καλό.

«Κανένα πρόβλημα με Τέρι»
Τα αρνητικά αποτελέσματα, είναι γνωστό, φέρνουν γκρίνια και μουρμούρες στα αποδυτήρια μιας ομάδας. Κάτι τέτοιο έχει συμβεί και στην Τσέλσι, ειδικά μετά την ήττα που υπέστησαν οι «Μπλε» από τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι φήμες ήθελαν τον ηγέτη της ομάδας, Τζον Τέρι, να βρίσκεται στα… μαχαίρια με τον προπονητή του, Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για τις φήμες αυτές και προσπάθησε να καθησυχάσει τους οπαδούς της Τσέλσι. «Θέλω να ξεκαθαρίσω σε όλους πως δεν έχω κανένα πρόβλημα και δεν υπάρχει καμία κόντρα, ούτε με τον Τέρι, ούτε με κανέναν άλλο παίκτη της Τσέλσι. Είμαστε όλοι ενωμένοι σε ένα κοινό σκοπό, να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε και να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά», τόνισε ο Μπενίτεθ.

Ο Τέρι, ωστόσο, παρουσιάζεται προβληματισμένος για το χρόνο συμμετοχής του. Ο Μπενίτεθ έχει την απάντηση. «Ο Τζον ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, από τον οποίον δεν έχει επανέλθει πλήρως, ακόμα. Είναι παράξενο να παρουσιάζεται ως δυσαρεστημένος από το χρόνο συμμετοχής του. Ο Τέρι είναι ένας σημαντικός παίκτης, ο οποίος προσπαθεί όπως όλοι μας για το καλύτερο, θέλει να κερδίζει, όπως όλοι μας, αλλά θα πάρει χρόνο συμμετοχής μόνο όταν είναι απολύτως έτοιμος», εξήγησε με έμφαση ο Ράφα Μπενίτεθ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: