Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Μαλιούφας: «Να προσέξει τις αντεπιθέσεις ο ΠΑΟΚ»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μαλιούφας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου μίλησε για το σημερινό παιχνίδι του Δικεφάλου με το Λεβαδειακό αλλά και για τους Πάμπλο Γκαρσία και Κατσουράνη.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


Για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό:

«Δε μπορείς να προδικάσεις από την αρχή το αποτέλεσμα. Μακάρι να πάρει ένα σκορ «ασφαλείας» ο ΠΑΟΚ. Είναι ένας στόχος που έμεινε από την αρχή της περιόδου. Στόχος της ομάδας είναι όμως η δεύτερη θέση και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μακάρι να πάμε στο τελικό με τον Ολυμπιακό αλλά πρέπει να βγει η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ».


Για την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία:

«Με τη μπάλα στα πόδια προσφέρει ηρεμία στην ομάδα. Έχει προσωπικότητα. Όλες οι μπάλες περνάνε από τα πόδια του. Έχει δυναμική αλλά ο ΠΑΟΚ χάνει με την έξοδο του Κάτσε. Πρέπει να βρει τη φόρμουλα ο προπονητής. Είναι οι Λόρενς και Λάζαρ που είναι πιο επιθετικογενής, είναι και ο Γκαρσία που δεν έχει τόσο γρήγορες επιστροφές και ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει εκεί».


Για τον Κατσουράνη και το γεγονός πως αγωνίζεται στα στόπερ:

«Ο Δώνης κρίνει. Εμένα μου άρεζε και στα χαφ αλλά είναι ένα εργαλείο που μπορεί να παίξει και στόπερ. Είναι ο παίκτης παραπάνω στα στόπερ όπως και στο κέντρο. Είναι ανάλογα με το που θα τον χρειάζεται ο προπονητής».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: