Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

«Χάσαμε δικό μας παιχνίδι»

Απογοητευμένος γιατί η Φιορεντίνα έχασε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε κερδίσει εύκολα, παρουσιάστηκε ο Βιντσέντζο Μοντέλα μετά την ήττα από τη Μπολόνια με 2-1.

«Χάσαμε δικό μας παιχνίδι»
Ζητούσε τη νίκη, η οποία θα την έφερνε ακόμα πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Στο πρώτο ημίχρονο φαινόταν πως ήλεγχε τον αγώνα, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε. Η Φιορεντίνα, αν και μπορούσε να «καθαρίσει» το παιχνίδι με τη Μπολόνια, τελικά έφυγε με… σκυμμένο κεφάλι, αφού έχασε με 2-1, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να πετυχαίνει το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους, λίγα λεπτά πριν το τέλος.

Το αποτέλεσμα αυτό, καθώς και ο τρόπος με τον οποίον ήρθε, απογοήτευσε τον προπονητή των «Βιόλα», Βιντσέντζο Μοντέλα, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς. «Είμαι στενοχωρημένος, γιατί σήμερα πετάξαμε στα… σκουπίδια ένα παιχνίδι που κρατούσαμε στα χέρια μας. Ειλικρινά δεν μπορώ να εξηγήσω τους λόγους της ήττας. Ελέγχαμε το ματς, μπορούσαμε να το καθαρίσουμε νωρίτερα και τελικά, από μικρά λάθη, βρεθήκαμε να το χάνουμε. Σήμερα πρέπει να τα βάλουμε με τους εαυτούς μας, κανείς άλλος δεν φταίει για αυτό που συνέβη», είπε ένας λυπημένος Μοντέλα.

Η ομάδα μοιάζει να θέλει, αλλά να μην μπορεί να κάνει το περίφημο «άλμα» προς την κορυφή. Σαν να της λείπει κάτι, όπως παραδέχτηκε ο νεαρός τεχνικός. «Πρέπει να σκεφτούμε αν αυτό είναι το μάξιμουμ που μπορούμε να πετύχουμε. Πιστεύω πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, η δουλειά που κάνουμε μας έχει βελτιώσει, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο για να γίνουμε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα. Πρέπει να αποκτήσουμε διάρκεια στην απόδοσή μας και να μην ικανοποιούμαστε από μερικές σποραδικές καλές εμφανίσεις», τόνισε ο Μοντέλα.

Αναφερόμενος στη μάχη των ομάδων για να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μοντέλα έδειξε να ελπίζει ακόμα. «Οι ομάδες που θα παλέψουν για τις 3 πρώτες θέσεις βρίσκονται κοντά η μία στην άλλη. Με τα παιχνίδια που απομένουν, θεωρώ πως όλοι μας έχουμε ελπίδες, άλλοι περισσότερες, άλλοι λιγότερες. Μόνο μετά την τελευταία αγωνιστική θα ξέρουμε ποιες ομάδες για βγουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Συνεπώς, πιστεύω ακόμα πως η Φιορεντίνα έχει πιθανότητες, όχι λιγότερες από τις άλλες ομάδες», είπε με έμφαση ο Βιντσέντζο Μοντέλα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: