Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Και τώρα ντέρμπι!

Η πρόκληση του ζευγαρώματος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεγάλη και το εμπόδιο της Μίντλεσμπρο δεν θα μπορούσε να είναι ανυπέρβλητο.

Και τώρα ντέρμπι
Η πρόκληση του ζευγαρώματος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεγάλη και το εμπόδιο της Μίντλεσμπρο δεν θα μπορούσε να είναι ανυπέρβλητο.

Η Τσέλσι επικράτησε με σκορ 2-0 της ομάδας της Τσάμπιονσιπ, πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, εκεί όπου θα περιμένουν οι «κόκκινοι διάβολοι».

Η Τσέλσι χρειάστηκε να ιδρώσει για να περάσει το εμπόδιο της Μπόρο, αφού οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν σκληρά καρύδια, τουλάχιστον μέχρι να μείνουν πίσω στο σκορ.

Οι Λονδρέζοι σκόραραν στο 51’ με τον Ραμίρες, με τον Βραζιλιάνο μέσο να σουτάρει από τη γωνία της περιοχής και να κάνει το 1-0.

Ο Βίκτορ Μόουσες ήταν αυτός που έγραψε το τελικό σκορ, με τον ίδιο να …κλέβει το γκολ από τον Εντέν Αζάρ.

Οι οπαδοί της Τσέλσι είδαν τον Φερνάντο Τόρες να μένει μακριά από το σκορ για ακόμη ένα ματς, με τον Ισπανό άσο να παραμένει στον αγώνα και στα 90 λεπτά. Βασικός ο Τζον Τέρι, στο κέντρο της άμυνα μεταφέρθηκε ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς.

Η Τσέλσι, πλέον, θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στις 10 Μαρτίου. Το ματς θα γίνει στο «Old Trafford» με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του «Wembley».

Οι συνθέσεις του ματς

Μίντλεσμπρο: Στιλ – Μπέιλι, Φριέντ, ΜακΜάνους, Μπάικι (Χάινς 35’) - Γουίλιαμς, Χαρούν, Λιντμπίτερ, Καραγιόλ (Ζεμάμα 74’) - ΜακΝτόναλντ – Μέιν (Μίλερ 62’)

Τσέλσι: Τσεχ – Φερέιρα, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Μπέρτραντ – Ραμίρες, Άκε – Μόουσες (Λουίζ 76’), Όσκαρ (Μαρίν 79’), Μπεναγιούν (Αζάρ 58’)– Τόρες


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: