Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

«Για τον Λούτσιο Ντάλα»

Στον Λούτσιο Ντάλα αφιέρωσε τη νίκη της Μπολόνια με 2-1 επί της Φιορεντίνα ο Αλεσάντρο Ντιαμάντι, μιλώντας στο συνδρομητικό «Sky» μετά τη λήξη του αγώνα.

«Για τον Λούτσιο Ντάλα»
Ήταν ένας από τους πιο φανατικούς φίλους της Μπολόνια. Η λατρεία του για την ομάδα τον οδηγούσε πολύ συχνά στις εξέδρες του Νταλ’ Άρα, από όπου προσπαθούσε να εμψυχώσει τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας. Εδώ και ένα χρόνο, όμως, ο Λούτσιο Ντάλα δεν βρίσκεται στη ζωή, αν και η ανάμνησή του παραμένει δυνατή στα αποδυτήρια της Μπολόνια, όπως φάνηκε από τα λόγια του Αλεσάντρο Ντιαμάντι, μετά τη λήξη του αγώνα με τη Φιορεντίνα.

«Αφιερώνω τη νίκη αυτή στον Λούτσιο Ντάλα, ο οποίος συμπληρώνει ένα χρόνο που δεν είναι μαζί μας. Όλα τα παιδιά συμφώνησαν σε αυτό, αφού ο μεγάλος τραγουδοποιός ήταν πάντα κοντά μας και μας στήριζε με πάθος. Μας λείπει πολύ», είπε αρχικά ο ποδοσφαιριστής των «ροσομπλού».

Αναφερόμενος στο ματς, ο Ντιαμάντι στάθηκε στο πάθος των συμπαικτών του. «Στην ανάπαυλα μιλήσαμε και είπαμε να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να… πεθάνουμε για τη νίκη. Παίξαμε κόντρα στην καλύτερη, μαζί με τη Γιουβέντους, ομάδα του Καμπιονάτο και μόνο με το πάθος μας θα μπορούσαμε να έχουμε τύχη. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς», σχολίασε ο Αλεσάντρο Ντιαμάντι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: