Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ινιέστα: «Μας λείπει ο Βιλανόβα»

Η απουσία του Τίτο Βιλανόβα από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα είναι ένας από τους λόγους της αγωνιστικής της κάμψης, σύμφωνα με τον Αντρές Ινιέστα.

Ινιέστα: «Μας λείπει ο Βιλανόβα»
Ο Αντρές Ινιέστα δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του την επομένη του αποκλεισμού της Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Κυπέλλου από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αναγνώρισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε κρίση αλλά στάθηκε και στην απουσία του Τίτο Βιλανόβα από τον πάγκο.

«Θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι δεν μας έχει επηρεάσει η απουσία του. Είναι φυσικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Σε δύσκολες καταστάσεις είναι σημαντική η παρουσία του προπονητή. Όμως δεν σημαίνει ότι επειδή χάσαμε τρία ματς θα πρέπει να έρθει πίσω ο Τίτο. Η υγεία του είναι πάνω από όλα. Ελπίζω όταν επιστρέψει να είμαστε κοντά στο πρωτάθλημα και να συνεχίζουμε στο Champions League», ανέφερε ο μεσοεπιθετικός των Καταλανών.

«Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, κάτι δεν κάνεις σωστά. Κάτι πρέπει να διορθώσουμε. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αποκλεισμό με ψυχραιμία. Χάσαμε από μία μεγάλη ομάδα, που διαθέτει μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Αλλά μην ξεχνάμε πως είμαστε πρωτοπόροι με μεγάλη διαφορά στο πρωτάθλημα. Όλοι μας πονάμε για τον αποκλεισμό, αλλά πρέπει να αποδείξουμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα και στα δύσκολα», πρόσθεσε.

Όσο για τη ρεβάνς με τη Μίλαν για τους «16» του Champions League, είπε: «Το ματς με τη Μίλαν είναι τελικός και πρέπει να παίξουμε για τη ζωή μας. Έχουμε δύσκολο έργο, αλλά είμαι βέβαιος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: