Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Το έχει το… γονίδιο!

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στο τουρνουά του Βιαρέτζο ο νεαρός Τζόναθαν Λουκάκου της Άντερλεχτ, για τον οποίον ήδη εξεδήλωσε ενδιαφέρον η Μίλαν.

Το έχει το… γονίδιο
Είναι το καλύτερο τουρνουά νεαρών παικτών της Ιταλίας. Το «Τουρνουά του Καρναβαλιού», το οποίο γίνεται κάθε χρόνο στο Βιαρέτζο, αποτελεί τη «βιτρίνα» για δεκάδες ταλέντα από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Είναι μια διοργάνωση την οποία παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο οι φίλαθλοι, όσο και οι προπονητές με τους παράγοντες των ομάδων, ελπίζοντας να ανακαλύψουν τους ποδοσφαιριστές της επόμενης δεκαετίας.

Η φετινή διοργάνωση βρήκε νικήτρια την ομάδα της Άντερλεχτ, η οποία επικράτησε της Μίλαν με 3-0 στον τελικό. Μια επικράτηση δίκαιη, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η οποία εν πολλοίς οφείλεται στην παρουσία ενός εξαιρετικού ποδοσφαιριστή. Του 18χρονου Τζόναθαν Λουκάκου.

Ο Λουκάκου ξεχώρισε για τη δύναμη και την τεχνική του κατάρτιση, ενώ κολακευτικά σχόλια ακούστηκαν για την ικανότητά του να συμμετέχει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αν και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.

Τον τελικό παρακολούθησε ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος έμεινε εντυπωσιασμένος από τον Λουκάκου. Μάλιστα, έκανε ήδη μια πρώτη, διερευνητική συζήτηση με ανθρώπους της Άντερλεχτ, ενώ αποκάλυψε πως σύντομα αντιπροσωπεία των «ροσονέρι» θα ταξιδέψει για τις Βρυξέλες προκειμένου να διαπραγματευτεί την απόκτηση του νεαρού αμυντικού.

Να σημειωθεί πως ο Τζόναθαν είναι αδελφός του πιο γνωστού, Ρομέλου, ο οποίος αγωνίζεται στην Γουέστ Μπρόμγουιτς δανεικός από την Τσέλσι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: