Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Μπενίτεθ: «Εγώ θα φύγω! Μη χάνετε το χρόνο σας»

Επίθεση προς τους οπαδούς και τη διοίκηση της Τσέλσι, εξαπέλυσε ο Ράφα Μπενίτεθ, επιβεβαιώνοντας παράλληλα πως το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

Μπενίτεθ: «Εγώ θα φύγω! Μη χάνετε το χρόνο σας»
Μετά τη νίκη (2-0) των «μπλε» επί της Μίντλεσμπρο και την πρόκριση των Λονδρέζων στους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ισπανός τεχνικός ξέσπασε!

«Στο τέλος της σεζόν θα φύγω. Δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς για εμένα, ούτε οι οπαδοί. Μου έβαλαν τον τίτλο του “υπηρεσιακού τεχνικού” στο συμβόλαιο που υπέγραψα και αυτό ήταν μεγάλο λάθος» είπε αρχικά ο Μπενίτεθ και πρόσθεσε:

«Βρίσκομαι στην προπονητική εδώ και 26 χρόνια. Έχω κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το Τσάμπιονς Λιγκ, το Κύπελλο Αγγλίας, πολλά άλλα τρόπαια και είμαι απογοητευμένος που οι οπαδοί της Τσέλσι με αποδοκιμάζουν και δεν βοηθούν την ομάδα. Χρειάζεται να εμψυχώνουν τους ποδοσφαιριστές και να προσπαθούν για το καλό του συλλόγου και όχι να χάνουν το χρόνο τους φτιάχνοντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα εις βάρος μου. Πρέπει στο “Στάμφορντ Μπριτζ” να υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα για χάρη της ομάδας και της προσπάθειας που κάνει για να συμμετέχει στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν συνεχίσουν οι οπαδοί απλά να με αποδοκιμάζουν και να ασχολούνται μαζί μου, δεν κάνουν καλό στην ομάδα.

Εγώ, σαν επαγγελματίας προπονητής, θα κάνω τα πάντα για την Τσέλσι μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου μου. Ο κόσμος, όμως, πρέπει να βοηθήσει τον σύλλογο και τους ποδοσφαιριστές. Αν θέλουν να συνεχίσουν να ασχολούνται με άλλα πράγματα, τότε θα πρέπει κάποια στιγμή να αναλάβουν και τις ευθύνες τους, αν η Τσέλσι δεν καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Εγώ, πάντως, φεύγω στο τέλος της χρονιάς. Δεν χρειάζεται οι οπαδοί να χάνουν το χρόνο τους μαζί μου…»
.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: