Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Πανσερραϊκός: Απάντησε στον Γρηγορίου ο Χρυσανθίδης!!

Ο τεχνικός των «λιονταριών» προκάλεσε αίσθηση με τις δηλώσεις του, ότι μέλος της ομάδας στοιχημάτισε εις βάρος της στον αγώνα με την Παναχαϊκή, και η απάντηση στα λεγόμενά του ήρθε από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σερρών, ο Βασίλης Χρυσανθίδης συνέστησε στον προπονητή του Πανσερραϊκού να… κοιτάει τη δουλειά του και παράλληλα υποστήριξε πως θα γίνει ΔΣ για να διερευνηθεί το θέμα καθώς κανείς δεν μπορεί να παίζει με το όνομα, την ιστορία και τη φανέλα της ομάδας του Πανσερραϊκού.
«Η φανέλα του Πανσερραϊκού είναι πολύ βαριά και όσοι ανήκουν στον Πανσερραϊκό, προπονητές, ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, διοίκηση και υπάλληλοι, είναι τιμή τους που τον υπηρετούν. Καταλαβαίνουμε το οικονομικό πρόβλημα και των παικτών και όλων των άλλων. Το έχουν καταλάβει και οι ίδιοι και το τεχνικό τιμ και τους συγχαίρουμε στο κομμάτι αυτό. Η μεταφορά του λόγου, όμως, αλλοιώνεται. Λυπάμαι για τους καλοθελητές που μετέφεραν όλα αυτά στον Γρηγορίου και λυπάμαι για τον Γρηγορίου. Ο ρόλος του δεν είναι αυτός. Να μένει μόνο σε τεχνικά θέματα, στα οποία δεν έχει ούτε ένα εμπόδιο», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Χρυσανθίδη που πρόσθεσε:
«Βεβαίως και θα ζητηθούν ευθύνες από τον κ. Γρηγορίου. . Θα γίνει ΔΣ. Τι είναι η ΠΑΕ; Ξέφραγο αμπέλι. Όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Να καταλάβουν όλοι ότι υπάρχει διοίκηση. Θα κληθεί και το τιμ να ξέρει από εδώ και στο εξής τις αρμοδιότητές του, γιατί είδατε τι αντίκτυπο είχαν οι δηλώσεις».
Τέλος, ανέφερε: «Ειπώθηκαν κάποια πράγματα σε μία διευρυμένη σύσκεψη. Ένας σύμβουλος του ΔΣ όπως και πολλοί άλλοι, εξέφρασε την άποψή του και είπε ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στον προπονητή και ότι πιστεύει ότι το ματς θα είναι διπλό και ανέφερε ένα σκορ. Του τα μετέφεραν του Γρηγορίου αλλιώς και το πήγαν στον στοιχηματισμό. Το κάθε μέλος έχει την άποψή του. Το να μην εμπιστεύεσαι έναν προπονητή είναι άποψη του καθενός. Μας ρώτησε και εμένα και τον Θεοδωρίδη αν ειπώθηκε αυτό και του απαντούμε όχι. Εσύ, κύριε Γρηγορίου, κάνε τη δουλειά σου καλά, αν την κάνεις και κοιμάσαι ήσυχος, δεν έχεις να φοβηθείς κανέναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: