Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

«Ο Μίτσελ αποφασίζει»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφουγκράστηκε την αγωνία του κόσμου και στη συνάντηση με τους κατόχους διαρκείας μίλησε για μεταγραφές, Μίτσελ και προνόμια στους «ερυθρόλευκους».
Η δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας επηρεάζει όλους τους τομείς. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γνωρίζει καλά τις θυσίες των οπαδών του Ολυμπιακού και στη συνάντηση που είχε με τους κατόχους διαρκείας τόνισε πως ο σύλλογος του Πειραιά θα σταθεί δίπλα στον κόσμο και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί!

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών στάθηκε στο μεταγραφικό κομμάτι τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός κάνει τον σχεδιασμό του σύμφωνα με τις εισηγήσεις του Μίτσελ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πιστεύει στον Ισπανό και οι Πειραιώτες θα κινηθούν σύμφωνα με τα «θέλω» του έμπειρου τεχνικού. Ωστόσο, στόχος του είναι η ελληνοποίηση της ομάδας. Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει την αφρόκρεμα των ταλαντούχων Ελλήνων και έτσι θα συνεχίσει και στο μέλλον, σύμφωνα και με τον πρόεδρο της ομάδας. Ο κόσμος στάθηκε στο μεταγραφικό κομμάτι, εξέφρασε την αγωνία του και ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποσχέθηκε πως οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο! «Ό, τι γράφουν οι εφημερίδες είναι δικά τους θέματα. Δεν ισχύει τίποτα... Θα κάνω ότι χρειαστεί για να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός και ότι ζητήσει ο προπονητής. Δεν χωράνε εκπτώσεις στους παίκτες που θα ζητήσει ο προπονητής για να φτιάξει την ομάδα. Στο χέρι του θα είναι να διαχειριστεί το ρόστερ όπως πρέπει». 
Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ θα σταθεί δίπλα στους φίλους του συλλόγου με προνόμια τόσο για αυτούς που είναι συνεπείς όσο και για τον κόσμο που δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα. Προσφορές και ειδικές τιμές, ώστε οι φίλαθλοι να παραμείνουν στο πλευρό της ομάδας τους.  «Θα γίνουν σημαντικές μειώσεις στα εισιτήρια και θα έχουν προνόμια οι παλιοί κάτοχοι».
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στάθηκε και στις αποδοκιμασίες του κόσμου τονίζοντας πως δεν θέλει να γιουχάρονται ποδοσφαιριστές: «Δεν θέλω να γιουχάρετε τους ποδοσφαιριστές και είναι άδικο αυτό που γίνεται με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Τρανό παράδειγμα είναι το περσινό με τον Αμπντούν που τον γιούχαρε όλο το γήπεδο και έπειτα έγινε σύνθημα των οπαδών».
Στο θέμα των αποδοκιμασιών στάθηκε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να συνομιλεί με τον κόσμο «Είναι άδικο να γιουχάρονται κάποιοι ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι όλοι είναι άξιοι απλά κάποιοι χρειάζονται χρόνο για να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που μπορούν».
Οι οπαδοί ζήτησαν από τον Σάββα Θεοδωρίδη να επιτρέπονται μετακινήσεις σε άλλα γήπεδα, με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού να απαντά «Αυτό δεν γίνεται γιατί κάποια σωματεία δεν συμφωνούν να γίνουν μετακινήσεις».
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: