Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ο οικοδόμος ξεφτίλισε τους "βασιλιάδες" του ΠΑΟΚ!!

Μια ξεχωριστή ιστορία αποκαλύπτει ο Γιώργος Μύρτσος στον sportdog! Ποιοι έλαμψαν δια της απουσίας τους όταν έπρεπε να δείξουν ένα ανθρώπινο πρόσωπο; Αξίζει να διαβάσετε... Είχαμε ένα θέμα με ένα παλικάρι στη Θεσσαλονίκη και θέλω να αναφερθώ. Πριν από 13 χρόνια έξι παιδιά, φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, έχασαν τη ζωή τους σε ένα τραγικό δυστύχημα, κι άλλο ένα παιδί έχασε το πόδι του. Στη συνέχεια έμπλεξε με ναρκωτικά το συγκεκριμένο παιδί, πήγε σε πρόγραμμα απεξάρτησης κ.λπ. Με πρωτοβουλία του Λευτέρη Μαρόγλου, το "Ράδιο Θεσσαλονίκη" προσπάθησε να μαζέψει χρήματα, για να προσθέσει το μέλος που του λείπει και σε αυτή την προσπάθεια συνέβαλαν όλοι οι φτωχοί, από το υστέρημά τους.
Ούτε μισό ευρώ!
Αναφέρομαι σε φτωχαδάκια, ανθρώπους του μεροκάματου. Μετά από παρότρυνηση του Ζαγοράκη, έβαλε 15 χιλ. και ο Σαββίδης για να συμπληρωθεί το ποσό που χρειαζόταν. Οι μόνοι που απείχαν ήταν οι έμμισθοι παράγοντες του ΠΑΟΚ, στον Ζήση και την παρέα του αναφέρομαι, οι οποίοι ζούσαν από τα λεφτουδάκια του λαού του ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια. Δεν πρόσφεραν ούτε μισό ευρώ.
Θα έπρεπε να ντρέπονται
Αλλά τελείως κατάπτυστοι είναι οι αρχηγοί του ΠΑΟΚ, που θα πρέπει να ντρέπονται που δεν έδωσαν ούτε ένα ευρώ! Διότι αυτά τα παιδιά που σκοτώθηκαν ή μένουν χωρίς πόδια, που είχαν πάει εκδρομή εκείνη την τραγική ημέρα για να δούνε τον ΠΑΟΚ, είναι αυτά που τους αποθεώνουν στα γήπεδα και τους κάνουν να αισθάνονται βασιλιάδες.
Τους έχει για πρωινό ο Βύντρα!
Να δώσω συγχαρητήρια, με την ευκαιρία, στον Λουκά Βύντρα, που μόνος του προσφέρθηκε σε μία άλλη περίπτωση, να βοηθήσει ένα παιδί στην Αθήνα που είχε παρόμοιο πρόβλημα. Τους έχει για πρωινό ο Λουκάς τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ, τον κοντό, τον παντελονάτο και τον άλλον που κάνει ξυπνητήρια τατουάζ στον λαιμό, με τη συμπεριφορά του σε αυτό το θέμα.
Κατέβηκε από τη σκαλωσιά για να συνεισφέρει!
Είδα έναν Αλβανό να κατεβαίνει από την οικοδομή, με τρία παιδιά και να βγάζει ψιλά από την τσέπη του για να συμπληρώσει πέντε ευρώ για να βοηθήσει το παιδί. Αλλά αυτοί οι ωραίοι, οι αρχηγοί του ΠΑΟΚ, οι ...γαμπροί που ψάχναμε και τώρα τους βρήκαμε, δεν έδωσαν τίποτα!
Δημόσια υπηρεσία η Εθνική
Θέλω να πω και δύο λόγια για την Eθνική, μία και την Παρασκευή χίμηξαν όλοι να φάνε τον Σάντος. Εγώ του έδωσα το παρατσούκλι ο καρπουζάς από το Εστορίλ και πιστεύω πως παραμυθιάζει όλον τον κόσμο: έχει δουλέψει σε όλες τις μεγάλες ομάδες στην Πορτογαλία και την Ελλάδα και έχει κατακτήσει 1,5 τίτλο! Αλλά για την Εθνική δεν φταίει αυτός: είναι δημόσια υπηρεσία η Εθνική!
"Δεν έφερες κάνα ντενεκέ με λάδι;"
Να κάνω μία παρένθεση: όταν με κάλεσαν πρώτη φορά στη Νέων, επί του Στέφανου Πετρίτση, με ρώτησαν όταν πήγα στην προπόνηση: "Καλά, είσαι από τη Θεσσαλονίκη και δεν μας έφερες τίποτα; Κάνα ντενεκέ με λάδι ας πούμε" και εγώ απάντησα: "Ο πατέρας μου είναι υπάλληλος σε κρεοπωλείο, πού να το βρω το λάδι;". Αποτέλεσμα; Παίξαμε εναντίον της Τουρκίας, στη Χαλκίδα και κερδίσαμε 2-0. Δεν έφαγα γκολ, δηλαδή. Στον επαναληπτικό, όμως, με απέκλεισε από την αποστολή ο Πετρίτσης και έβαλε τον Παπαμιχαήλ! Μάζεψε μία τεσσάρα (χάσαμε και αποκλειστήκαμε με 4-1) η Εθνική Νέων και επέστρεψαν!
Ξαφνικά έγινα καλός;
Στη συνέχεια, με τη φανέλα της Παναχαϊκής, έκανα παπάδες και με κάλεσαν στην Ανδρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επειδή πήρα μεταγραφή στον Ολυμπιακό! Κι όταν πήγα για προπόνηση στην Εθνική, ρώτησα: "Ξαφνικά τώρα έγινα καλός;"...
Τραγικός καρπουζάς ή του το επέβαλαν;
Γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί είδα με μεγάλη έκπληξη τον Αβραάμ Παπαδόπουλο βασικό εναντίον της Βοσνίας. Να πω εδώ πως τον θεωρώ τον κορυφαίο στόπερ στην Ελλάδα μέχρι να τραυματιστεί. Αλλά μετά από εννιά μήνες τραυματίας, κι ενώ έχει παίξει με κάτι ομάδες της πλάκας στην Ελλάδα, πώς τον βάζεις βασικό να μαρκάρει τον Τζέκο; Είσαι τραγικός καρπουζάς ή λόγω του ότι είναι δημόσια υπηρεσία η Εθνική, που κάποιοι του επέβαλαν ποιοι θα παίξουν!
Ο σερ ...Μυρωδιάς και τα αξιοκρατικά κριτήρια
Στα χαφ τρία αργοκίνητα καράβια! Πού πας; Και, μετά, ο Κατσουράνης είναι στόπερ ή χαφ τελικά; Γιατί ο σερ Μυρωδιάς τον βάζει στόπερ στον ΠΑΟΚ. Πήγε και έβαλε τον Χολέμπας αριστερό χαφ. Θέλει να τους βολέψει όλους! Αλλά φτάνει η Εθνική με τους Γκέκες και τους ...Μέκες! Υπάρχει και ο Μήτρογλου, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες. Να σταματήσει, επιτέλους, να είναι δημοσία υπηρεσία η Εθνική και να είναι αξιοκρατικά τα κριτήρια κλήσης των παικτών.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: