Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Φιλική ήττα με δοκιμές για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς!

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Απόλλων Καλαμαριάς σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Λάκκωμα, απέναντι στον Διγενή. Το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν αρνητικό για τους «κοκκινόμαυρους», αλλά αυτό ελάχιστα έδειξε να απασχολεί τον Ανδρέα Παντζιαρά, ο οποίος έκανε πολλές δοκιμές και έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα, μία εβδομάδα πριν από το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό.

Το πρώτο μέρος πέρασε χωρίς γκολ αλλά με δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους (20' Δημητρακόπουλος και 35' Γεωργιάδης), ενώ το 1-0 έγινε με την έναρξη του δευτέρου μέρους, με πλασέ του Μιχάλη στο 50'. Ο Απόλλων ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μανουσάκη, ο οποίος βρήκε δίχτυα μετά από αρκετό καιρό), ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε τρία λεπτά πριν από τη λήξη με τον ίδιο τρόπο ο Γκατζογιάννης.

Οι συνθέσεις:

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Ταχματζίδης, Μπίκας, Γεωργιάδης, Σαραγιώτης, Πουτελέσης, Τσερκέζης, Γιαλετζής, Μανόλι, Χρυσοχοΐδης, Βιτλής, Δημητρακόπουλος.
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Σαρβανίδης, Γκατζογιάννης, Μιχάλης, Τσαμασλίδης, Τσακίρης, Στασινόπουλος, Κατσόγλου, Γκορτζής, Ιατρίδης, Κωστικίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Κουμής, Σακκάς, Αλμπάνης, Μ. Λουϊζίδης, Κώτσιας, Μανουσάκης, Καλαϊτζίδης, Χαλιμπάκης, Πολιανίδης, Μυλώσης, Κράββαρης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Λόλας, Τσεμεκίδης, Χ. Λουϊζίδης, Ηρακλής, Κασίδης.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: