Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

«Με είχαν ξεγραμμένο και δε με βοήθησαν»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια για την άνοδο των «κοκκινόμαυρων» στη φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για τη φετινή πορεία του Απόλλωνα Καλαμαριάς:

«Να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές. Εμείς από τη διοίκηση να δώσουμε στα παιδιά αυτό που δικαιούνται. Ο Απόλλων δικαιούται πάρα πολλά. Εμείς κάνουμε μια προσπάθεια και θα την κάνουμε μέχρι το τέλος. Ο έπαινος για μένα τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα».


Για το πώς από το να μην κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα τελικά θα βγει 1η:

«Είχα πει πως δε θα μπορέσω να συνεχίσω, μεσολάβησαν κάποια πράγματα και μπορέσαμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να ανεβεί η ομάδα».


Για τα έξοδα της ομάδας:

«Δε βγάζουμε τα έξοδα των διαιτητών. Βάζουμε λεφτά από την τσέπη μας για την ομάδα. Τα έσοδα από τα εντός έδρας παιχνίδια δεν είναι ούτε 2.000. Με την Κρανούλα είχαμε 700 ευρώ έσοδα. Η εκκαθάριση στοιχίσει 300 ευρώ. Έχουμε υπαλλήλους στο γήπεδο που στοιχίζουν αλλά 300 ευρώ και καταλαβαίνεται τι γίνεται.

Είναι έγκλημα η κακοδιαχείριση στις μεγάλες ομάδες. Έχουν αρκετά έσοδα και είναι απαράδεκτο να έχεις 15.000 φιλάθλους με 40.000 το μήνα έσοδα στην ΠΑΕ και συν χορηγήσεις και λεφτά στην πολιτεία. Δε θέλω να επέμβω στις άλλες ΠΑΕ αλλά είναι έγκλημα αυτό που έκαναν».


Για το αν θα τα καταφέρει ο Απόλλων να σταθεί στη Β΄ Εθνική:

«Αν δεν πλαισιωθεί ο Απόλλων από 2-3 επιχειρηματίες δε γίνεται τίποτα. Πρέπει να βοηθηθεί η ομάδα. Ας έρθει όποιος θέλει να κάτσει στην καρέκλα μου. Μου δίνουν την εντύπωση πως δε θέλουν να προχωρήσει η ομάδα. Με είχαν καταδικασμένο και γι αυτό δεν είχα καμία συμπαράσταση από κανέναν. Δε σε αφήνουν να κάνεις ένα καλό για τον τόπο σου. Ας έρθουν τώρα στη Β Εθνική να βάλουν ένα ποσό και να προχωρήσει η ομάδα».πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: