Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Μπλέκει την Ρεάλ Μαδρίτης με ντόπες!!

Χαμός γίνεται τις τελευταίες μέρες στην Ισπανία με τον δρ. Φουέντες, τον πρωταγωνιστή στο σκάνδαλο ντόπινγκ που συγκλονίζει την χώρα. Η δίκη που διεξάγεται έχει βγάλει αρκετά λαβράκια τον τελευταίο καιρό, όμως ο Φουέντες αυτή τη φορά κτύπησε εξωδικαστικά. Αρχικά έδωσε μια ραδιοφωνική συνέντευξη στην οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ έμπλεξε την Ρεάλ Μαδρίτης με υπόνοιες για ντόπες.
Και παλιότερα, άλλωστε, ο Φουέντες είχε δηλώσει ότι είχε συνεργαστεί με τέσσερις μεγάλες ομάδες της Ισπανίας. Με τα ρεπορτάζ εκείνη την εποχή να δίνουν και να παίρνουν για το ποιες ομάδες εννοεί.
Και γι’ αυτό όλοι μείνανε άγαλμα όταν άκουσαν από τον γιατρό να λέει τώρα ότι «η Ρεάλ του χρωστάει χρήματα». Στη συνέχεια, βέβαια, δεν απάντησε αν αυτή η οφειλή έχει να κάνει με ιατρική βοήθεια και θεραπείες από την πλευρά του.

Το άφησε εντέχνως να αιωρείται, λέγοντας «δεν θέλω να δηλώσω κάτι άλλο». Όλοι κατάλαβαν, όμως, τι ήθελε να πει. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια, δηλαδή.
Ο σάλος που ξέσπασε τα τελευταία 24ωρα είχε σαν συνέπεια ο ίδιος ο Φουέντες να διαψεύσει τον εαυτό του αργότερα. Και να πει ότι «δεν έχω δώσει ούτε ασπιρίνη σε παίκτη της Ρεάλ, δεν ήμουν ποτέ γιατρός της ομάδας και η βασίλισσα δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση ντόπινγκ που εκδικάζεται».
Κι αυτή η… τούμπα συνέβη επειδή ο Φουέντες ενημερώθηκε ότι η Ρεάλ βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής κι ετοιμάζεται για αντεπίθεση με ανακοινώσεις, ενδεχομένως και μηνύσεις.
Όπως και να έχει ο Φουέντες έριξε ακόμα μια φορά αιχμές (ή και λάσπη αν θέλετε) απέναντι στην πριμέρα, ενώ αξιωματούχοι του αντιντόπινγκ ζήτησαν απ’ αυτόν να παρουσιάσει ό,τι αποδείξεις έχει. Χωρίς, ωστόσο, ο Φουέντες να έχει κάνει κάτι τέτοιο ως τώρα.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: