Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Οριστικά στο «Γεντί Κουλέ» το ΟΦΗ-ΠΑΣ με νέα ώρα!

Στο «Γεντί Κουλέ» θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αλλαγή στην ώρα έναρξης του αγώνα.

Οριστικά στο «Γεντί Κουλέ» το ΟΦΗ-ΠΑΣ με νέα ώρα
Στο «Γεντί Κουλέ» θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η απόφαση πάρθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, στην οποία ορίστηκε να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής του αγώνα.

Συνεπώς, η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 16:30, αντί στις 17:15 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένη, κάτι που βρήκε αντίθετους τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα και της Ξάνθης.

Η αλλαγή στην ώρα έναρξης έχει να κάνει με τον φωτισμό, δεδομένου ότι οι άνθρωποι του ΟΦΗ προσπαθούν να αντικαταστήσουν τον πυλώνα, αλλά τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα η ΠΑΕ ΟΦΗ κατέθεσε έγγραφο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση -υπογεγραμμένο από τον κ. Δεικτάκη- το οποίο δίνει προσωρινή άδεια για χρήση του «Γεντί Κουλέ» μέχρι τις 15 Απριλίου, αρκεί μέχρι τότε να υπάρξει από το Τεχνικό Επιμελητήριο μελέτη στατικής επάρκειας και έγγραφο από την Πυροσβεστική που θα πιστοποιεί την πυρασφάλεια.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, τόνισε πως η ασφάλεια των θεατών είναι αδιαπραγμάτευτο θέμα για τη Λίγκα.

Ακόμη, τονίστηκε πως εάν μέχρι τις 15 Απριλίου δεν υπάρχει επίσημη άδεια για χρήση του «Γεντί Κουλέ» θα οριστεί άλλη έδρα για τη διεξαγωγή των αγώνων του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της χορήγησης άδειας λειτουργίας της Αθλητικής Εγκατάστασης-Γήπεδο Ποδοσφαίρου "Θ. Βαρδινογιάννης" με αρ. πρωτ. 64/28.03.2013 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, ο αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 27ης Αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 στις 16:30 (αντί για τις 17:15)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: