Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Άλλαξε πλάνα ο Φάμπρι!!

Σχήμα με έναν επιθετικό κι όχι τους Φιγκερόα και Τοτσέ μαζί δοκίμασε ο Φάμπρι στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Αλλαγές και στα πλάγια μπακ.

Άλλαξε πλάνα ο Φάμπρι
Ακόμη φαίνεται πως το… ψάχνει ο Φάμπρι για το σχήμα που θα παρατάξει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά. Σε αντίθεση με τη δοκιμή της Τρίτης, όπου είχε χρησιμοποιήσει σύστημα 4-4-2 με τους Τοτσέ και Φιγκερόα μαζί στην επίθεση, σήμερα ο Ισπανός προπονητής άλλαξε πλάνα.

Συγκεκριμένα δοκίμασε το 4-2-3-1 τοποθετώντας στην κορυφή της επίθεσης πότε τον Ισπανό και πότε τον Αργεντινό φορ. Παράλληλα χρησιμοποίησε τον Σπυρόπουλο στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Μαρίνου μεταθέτοντας τον τελευταίο αριστερά αντί του Χουχούμη, ενώ Μπουμσόνγκ και Τριανταφυλλόπουλος ήταν τα στόπερ. Βιτόλο και Ζέκα ήταν σταθερά τα δύο αμυντικά χαφ στον άξονα, με τον Μαυρία αριστερά, τον Εσπάρθα δεξιά (καθώς λόγω ίωσης ο Σισοκό δεν προπονήθηκε), ενώ ο Καζιγιάμα κινείτο πίσω από τον σέντερ φορ.

Υπενθυμίζεται πως εκτός πλάνων του 57χρονου προπονητή είναι ο τραυματίας Σεϊταρίδης και ο τιμωρημένος Σο.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: