Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Κατσαβάκης: «Το πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι»

Ο Μάκης Κατσαβάκης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου μίλησε για το προσεχές ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, δίνοντας ένα πλεονέκτημα στο Δικέφαλο, ενώ αναφέρθηκε και στον Αστέρα Τρίπολης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ντέρμπι Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει ένα θεωρητικό πλεονέκτημα. Οι ομάδες που έχουν πετύχει το στόχο τους βρίσκονται σε μια φάση χαλάρωσης. Είτε επειδή έχουν χαλαρώσει οι παίκτες, είτε γιατί θέλουν να βάλουν κάποια νέα παιδιά για να τα προετοιμαστούν για τη καινούργια σεζόν. Ο ΠΑΟΚ έχει στόχο να τερματίσει δεύτερος. Αν αυτό το δείξει μέσα στο γήπεδο έχει τις πιθανότητες να πάρει το παιχνίδι».


Για την δικαίωση του Σαλπιγγίδη και τη μείωση της ποινής του:

«Θα ήταν άδικο να τιμωρηθεί το παιδιά αυτό. Τον εκτιμώ αφάνταστα. Δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα και είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι δίκαιο να τον δουν οι φίλαθλοι να συμβάλει στην προσπάθεια της ομάδας του».


Για τις δηλώσεις του κ. Τσιώλη πως ο Αστέρας είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου:

«Έχει δόση λογικής. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ο κ. Τσιώλης. Ανεβαίνει ο στόχος. Είναι εφικτή η κατάκτηση του κυπέλλου. Έχουν δικαίωμα να πουν πως είναι σε πλεονεκτική θέση».


Για το αν ο Αστέρας είχε καλύτερο ρόστερ από τον ΠΑΟΚ:

«Είχε πριν να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ. Έχει κάλους παίκτες ο Αστέρας Τρίπολης. Έχουν δέσιμο γιατί παίζουν 2-3 χρόνια μαζί, έχει βρει το σφυγμό τους ο Τσιώλης και υπάρχει οικονομική συνέπεια στο σύλλογο, κάτι που βοηθά πολύ».


Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ:

«Ο Σίλντενφελντ δείχνει συνέπεια. Ο Καμαρά έχει ταχύτητα και νομίζω πως είναι θέμα χρόνου να δεθούν με τους παλιούς και να γίνει ένα αξιόμαχο σύνολο που να μπορεί να πετύχει τους στόχους του μεγαλομετόχου του».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: