Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Χατζηνικολάου: «Επαγγελματική νίκη»

Επαγγελματική χαρακτήρισε τη νίκη του Ηρακλή, ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χατζηνικολάου, ο οποίος προσπάθησε να δώσει τη δική του εξήγηση για το τι φταίει και δεν παρίνει βαθμούς ο "γηραιός" στην έδρα του.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την επαγγελματική νίκη που κάναμε. Τους αξίζουν διπλά συγχαρητήρια γιατί προερχόμασταν από μία άσχημη ήττα. Ο βαθμός δυσκολίας από ψυχολογικής άποψης ήταν πολύ μεγάλος. Παρόλα αυτά βρεθήκαμε και την φρεσκάδα και την ψυχολογική τόνωση και αντεπεξήλθαμε στις δυσκολίες. Ο Πιερικός έχει ελάχιστες ήττες εδώ μέσα. Μεγάλη βοήθεια είχαμε και από τον κόσμο που μας παρότρυναν μέχρι το τέλος παρά το γεγονός ότι κάποια παιδιά έβγαλαν τραυματισμούς. Αυτός ήταν ο λόγος που μας ανάγκασαν να κάνουμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Το ότι κερδίσαμε δεν λέει κάτι. Εχει πολύ δρόμο ακόμα. Ενότητα μέχρι τέλους για να φτάσουμε στην άνοδο» είπε αρχικά ο τεχνικός των "κυανολεύκων".

Για το τι φταίει για τις εντός έδρας εμφανίσεις της ομάδας: «Όταν κάποια παιδιά δεν έχουν την εμπειρία και τις παραστάσεις του πρωταθλητισμού εκεί που υπάρχει η παρότρυνση του κόσμου αισθάνονται ένα πνίξιμο και αυτό το βλέπουμε. Χρειάζονται συνέχεια βοήθεια, συνέχεια θετική αύρα. Εκτός έδρας το γεγονός ότι ξεκινάς να κλείσεις χώρους, είναι διαφορετικό. Εντός ξεκινάς με την σκέψη του ότι πρέπει να κερδίσεις».

Για το παιχνίδι στην Δράμα, είπε: "Εχουμε κάποιες απώλειες. Είναι δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να πάμε πολύ καλά προετοιμασμένοι στη Δράμα. Ολες οι αλλαγές σήμερα ήταν αναγκαστικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: