Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Καραμπέρης: «Να καταθέσουν μηνύσεις ΚΜΑ και Α.Σ. 'Αρης»

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Σωτήρης Καραμπέρης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στην διοίκηση Αθανασιάδη η οποία δεν απαλλάχτηκε αλλά και για το άνοιγμα της τάξεως των 6 εκατ. ευρώ.


Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Για το ότι δεν παίρνει απαλλαγή για τα πεπρωμένα της μια
διοίκηση της ΠΑΕ Άρης:

«Εξωαγωνιστικά είναι το πιο σπουδαίο και το πιο θετικό που μπορεί να έχει μια διοίκηση όταν τελειώσει τη διοίκησή της. Βλέπετε ότι η λέσχη έστω και αργά κατάλαβε το λάθος της και τα διορθώνει τώρα, διότι τα νούμερα σίγουρα δε θα είναι σωστά».

Για το άνοιγμα της τάξεως των 6 εκατ. ευρώ στην τελευταία χρήση:

«Η κρίση που έβγαλε η λέσχη αφορά την τελευταία διαχειριστική περίοδο αλλά και πριν από αυτήν τη διαχείριση τα νούμερα ήταν αρνητικά. Αν από την πρώτη στιγμή και από τις πρώτες αρνητικές ενδείξεις στους ισολογισμούς δεν έδιναν απαλλαγή και ξεκαθάριζαν ότι η διοίκηση δε διοίκησε σωστά, θα ήταν διαφορετικά».

Για το αν θεωρεί πως υπήρχε συγκάλυψη όλα αυτά τα χρόνια:

«Το 2007/08 πριν αναλάβει η διοίκηση του Αθανασιάδη, μιλούσαμε για 5-7 εκατ. ευρώ άνοιγμα και με λέγανε γραφικό και πως δεν ήταν έτσι. Βλέπετε που οδηγεί η κατάσταση όταν δε θέλουμε να δώσουμε σημασία στα πραγματικά νούμερα και να θέλουμε να τα «σκεπάσουμε» ή να μην τα δώσουμε αξία».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε:

«Όταν εγώ παρέδωσα τη διοίκηση στον Ματθαίου και τον Σκόρδα είχα απαιτήσει να γίνει Γ.Σ. και να έχω το δικαίωμα την απαλλαγής με την έννοια ότι ήταν καλός καμωμένα. Είχε γίνει πολύ σκληρός έλεγχος για κάθε δαπάνη για το κάθε ευρώ και έτσι πήρα την απαλλαγή».

Για το αν είναι κατά της λέσχης είπε:

«Εγώ δεν είμαι εναντίον την λέσχης, είμαι εναντίον της λέσχης έτσι όπως έχει δομηθεί και παρουσιαστεί στον κόσμο. Μια λέσχη ανεξάρτητη και όχι μεγαλομέτοχος γιατί ο μεγαλομέτοχος πρέπει να βάζει τα χρήματα. Τέτοιο μεγαλομέτοχο και τέτοια λέσχη τη θέλω και όχι τον κόσμο που πάει και δίνει τα χρήματά του. Δεν εννοώ τους ανθρώπους που απαρτίζονται απ? αυτήν».

Για τα αποτελέσματα του πορίσματος τόνισε:

«Για να υπάρξει συνέχεια μετά από το κάθε πόρισμα και αν είναι αρνητικό το πόρισμα πρέπει οι μικρομέτοχοι και μεγαλομέτοχοι που έχουν έννομο συμφέρον (ΚΜΑ, Α.Σ.) να πάμε και να κάνουμε μήνυση. Αν δεν κάνουμε μήνυση ότι και να προκύψει από τον έλεγχο θα μπει σε ένα συρτάρι, δεν έχει καμία αξία».

Τέλος, για το αν προτίθεται ο ίδιος να κινηθεί νομικά κατά της διοίκησης Αθανασιάδη:

«Προτίθεμαι μαζί με άλλους όχι μόνος μου. Δεν έχω λόγο εγώ να κάνω πόλεμο εναντίον κάποιου. Εγώ σαν μικρομέτοχος βάζω την υπογραφή μου μαζί με την ΚΜΑ και τον Α.Σ. (όλους τους μεγαλομετόχους) για να γίνει αναφορά εναντίον αυτών που χειρίστηκαν λάθος τα οικονομικά. Το αν θα προκύψει κλέψιμο, απάτη δεν το γνωρίζω. Εγώ μιλάω για κακούς-ατυχής χειρισμούς που οδήγησαν εκεί». πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: