Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Τζαναβάρας: «Δύσκολη η απευθείας άνοδο για τον Ηρακλή»

Ο προπονητής της Δόξα Δράμας, Παναγιώτης Τζαναβάρας, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη Δόξα, τον Ηρακλή και το πλεονέκτημα που έχουν οι ομάδες με τα μεγάλα ρόστερ.


Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου:

«Τα προβλήματα στην ομάδα μας ήταν αρκετά. Πριν το παιχνίδι υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί αλλά και μια ίωση που ταλαιπώρησε κάποιους από τους ποδοσφαιριστές μας. Ο Ολυμπιακός είχε την πολυτέλεια να ξεκουράσει εφτά παίκτες στο προηγούμενο παιχνίδι. Εμείς δεν μπορέσαμε να έχουμε την ενέργεια που έπρεπε στο συγκεκριμένο παιχνίδι».


Για το αν είναι πλεονέκτημα για μια ομάδα το βαθύ ρόστερ:

«Είναι δύσκολο για το επίπεδο αυτό να δίνεις κάθε τρεις μέρες παιχνίδι. Οι ομάδες με μεγάλο ρόστερ προηγούνται. Εμείς παρά τις απουσίες είχαμε και την ατυχία να δεχτούμε γκολ στο δεύτερο λεπτό και έπρεπε να διαχειριστούμε διαφορετικά το παιχνίδι».


Για το ότι μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου απομακρύνθηκαν από τις πρώτες θέσεις που οδηγούν απευθείας στην άνοδο:

«Ο στόχος για απευθείας άνοδο απομακρύνεται. Στόχος μας πλέον είναι να μπούμε στα πλει οφ και να διαχειριστούμε την κατάσταση. Είναι δύσκολο γιατί δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ».


Για το πώς βλέπει τον Ηρακλή και αν θεωρεί ότι μπορεί να ανέβει απευθείας στη Σούπερ Λιγκ:

«Άποψή μου είναι ότι δύσκολα θα ανέβει απευθείας. Θα διεκδικήσει την άνοδο μέσω των πλει οφ. Δεν δείχνει τη σταθερότητα των άλλων ομάδων».


Τέλος, για το ποιες ομάδες ξεχωρίζουν:

«Οι τρεις πρώτες, και μετά ίσως ο Παναιτωλικός, όλοι οι παίκτες του είναι για Α? εθνική. Οι υπόλοιπες ομάδες θα κυνηγήσουμε την άνοδο μέσω των πλει οφ».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: