Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

«Δυστυχώς για κάποιους εκ των έσω κερδίσαμε»

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον Πανσερραϊκό, με τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου, να κάνει λόγο για άνθρωπο της ομάδας που στοιχημάτιζε υπέρ της Παναχαϊκής κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

«Δυστυχώς για κάποιους εκ των έσω κερδίσαμε»
Τι να τους κάνεις τους εχθρούς όταν έχεις τέτοιους… φίλους.

Μία τέτοια κατάσταση αυτή την στιγμή στον Πανσερραϊκό, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να ξεσπά μετά το τέλος της αναμέτρησης και τη νίκη 2-1 επί της Παναχαϊκής.

Ο τεχνικός των «λιονταριών» στη συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για άνθρωπο της ομάδας, ο οποίος στοιχημάτιζε υπέρ της νίκης των Πατρινών και μάλιστα με συγκεκριμένο σκορ.

Ωστόσο, δεν θέλησε να τον ονοματίσει, καθώς για τον ίδιο προέχει αυτή τη στιγμή η ηρεμία του συλλόγου.

«Δυστυχώς για κάποιους εκ τον έσω κερδίσαμε. Εκτός απ’ όλα τα άλλα θα πρέπει να πολεμάμε και την ηθική αξιοπρέπεια. Τέλος καλό όλα καλά όμως για μένα. Δεν θέλω να πω περισσότερα για το θέμα γιατί είναι ηθικής αξιοπρέπειας. Αν μιλήσω θα ανοίξω πληγές. Το συγκεκριμένο άτομο με έθιξε. Όταν θα έρθει η ώρα θα μιλήσω. Αυτή τη στιγμή προέχει η ηρεμία της ομάδας. Αυτή η ομάδα δεν φτιάχτηκε από την αρχή για να πρωταγωνιστήσει και κόντρα στις προβλέψεις αυτό κάνουμε. Λόγω ηθικής αξιοπρέπειας κάθομαι τόσο καιρό στον πάγκο του Πανσερραϊκού. Το συγκεκριμένο άτομο έκανε κακή πρόβλεψη για το σημερινό παιχνίδι και μάλιστα έβαζε στοίχημα για ακριβές σκορ(!).Συνεχίζουμε μέχρι τέλους τον μοναχικό δρόμο μας και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανεβάσουμε τον Πανσερραϊκό στην Super League», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γρηγορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: