Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

«Έδωσε» ονόματα η Παρτιζάν!

Στη δημοσιότητα έδωσε η Παρτιζάν, μέσω της ιστοσελίδας της, τα ονόματα που διεκδικούν τα βραβεία του «Rising Star» και του καλύτερου αμυντικού στην Ευρωλίγκα.

«Έδωσε» ονόματα η Παρτιζάν
Η Παρτιζάν δεν κρατιόταν από τη… χαρά της που κάποιοι παίκτες της είναι υποψήφιοι για το βραβείο του «Rising Star» στην Ευρωλίγκα, με αποτέλεσμα να «δώσει» τα ονόματα στη δημοσιότητα. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη κατηγορία συγκαταλέγεται και ο Κώστας Παπανικολάου του Ολυμπιακού, ενώ στη λίστα με τους υποψήφιους για τον καλύτερο αμυντικό της διοργάνωσης βρίσκονται οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Στεφάν Λάσμε από τον Παναθηναϊκό, αλλά και ο Κάιλ Χάινς του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι:


Για τους «Rising Stars»: Τζεντίλε, Μέλι (Μιλάνο), Μαχαλμπάσιτς, Πονίτκα (Πρόκομ), Μίροτιτς (Ρεάλ), Νέντοβιτς (Λιέτουβος), Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Πλάνινιτς (Μακάμπι), Πρέπελιτς, Σαλίν (Ολίμπια Λουμπλ.), Βεστερμάν, Γκόρντον και Μουσλί (Παρτιζάν).

Για τους καλύτερους αμυντικούς: Διαμαντίδης, Λάσμε (Παναθηναϊκός), Φερνάντεθ (Ρεάλ), Χίκμαν, Τζέιμς (Μακάμπι), Χάινς (Ολυμπιακός), Χριάπα (ΤΣΣΚΑ), Λούκας (Έφες), Μόνια (Χίμκι), Μος (Σιένα), Σάδα και Τόμιτς (Μπαρτσελόνα). πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: