Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ήρθε και απολογείται ο Κατίδης!

Ο Γιώργος Κατίδης επέστρεψε από την Ιταλία το απόγευμα και αύριο θα απολογηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Δεδομένη η τιμωρία του, σιγουριά στην ΑΕΚ πως θα αποφύγει εκείνη τις κυρώσεις.

Ήρθε και απολογείται ο Κατίδης
Στη βάση του επέστρεψε ο Γιώργος Κατίδης. Μετά από αρκετές ημέρες παραμονής στην Ιταλία, όπου βρέθηκε κοντά στη σύντροφό του, ο νεαρός μεσοεπιθετικός προσγειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα και το μεσημέρι της Πέμπτης (15:00) θα απολογηθεί αυτοπροσώπως στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τον φασιστικό χαιρετισμό του στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Βέροια.

Ο 20χρονος άσος, που έχει τιμωρηθεί με διακοπή συμβολαίου ως το τέλος της σεζόν από την «Ένωση», εδώ και μέρες βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή με το νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ, Χάρη Γρηγορίου, προκειμένου να χαράξουν την υπερασπιστική γραμμή. Ο παίκτης αναμένεται να υποστηρίξει λίγο-πολύ όσα είχε πει και μετά τον αγώνα, αποδίδοντας την κίνησή του σε άγνοια και ξεκαθαρίζοντας πως δεν επρόκειτο για κίνηση με ιδεολογικό υπόβαθρο ή πολιτικές προεκτάσεις. Η τιμωρία του, ωστόσο, θεωρείται δεδομένη, αφού βάσει του κώδικα απειλείται με αποκλεισμό τουλάχιστον πέντε αγωνιστικών.

Την ίδια ώρα θα απολογηθεί και η ΠΑΕ ΑΕΚ, που θεωρητικά αντιμετωπίζει κίνδυνο προστίμου ή ακόμη και να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά. Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έπειτα από επαφές που είχαν με νομικούς είναι βέβαιοι πως δεν τίθεται ζήτημα τιμωρίας της ομάδας. Άλλωστε δεν προκύπτει από πουθενά ευθύνη της ΠΑΕ για τη συμπεριφορά του Κατίδη και είναι σαφές πως επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό, του οποίου έχει ήδη επιληφθεί η διοίκηση της ομάδας τιμωρώντας τον ποδοσφαιριστή.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: