Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

"Τρεχάματα" και με Αμορόζο!!

Ο ΑΡΗΣ παλεύει να δικαιωθεί στο CAS στην υπόθεση Αμορόζο, αλλά για να πάει εκεί έπρεπε να καταβάλει συνολικά 34.000 ευρώ. Τα 17.000 αναλογούν στην ΠΑΕ και τα υπόλοιπα στον παίκτη που όμως έπρεπε να πληρωθούν από την ομάδα γιατί ο Αμορόζο δεν επιθυμούσε την εκδίκαση της υπόθεσης. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με την περίπτωση Κάμπορα που είχε δικαιωθεί στην δευτεροβάθμια της ΕΠΟ (προκαλεί γέλιο) και φυσικά έχασε την υπόθεση στο CAS καθώς ήταν πληρωμένος μέχρι το τελευταίο ευρώ.

Μάλιστα στην περίπτωση του Κάμπορα ο παίκτης ΧΡΩΣΤΑΕΙ στον ΑΡΗ 36.500 ευρώ που είναι τα δικαστικά έξοδα για το CAS το οποίο στην απόφαση του υποχρεώνει τον ποδοσφαιριστή να τα πληρώσει.

Κάτι ανάλογο θα επιχειρηθεί και με τον Αμορόζο. Ο ΑΡΗΣ είχε κερδίσει την υπόθεση στην ΕΠΟ και το συμβόλαιο είχε διακοπεί με υπαιτιότητα του παίκτη, αλλά η FIFA εξέδωσε απόφαση υπέρ του και οφειλή 580.000 ευρώ  σε μία πολύ περίεργη απόφαση και αλληλοκατηγορίες Σκόρδα- Κόντη, που βέβαια όταν ήταν ο Αμορόζο στην ομάδα ο ένας ήταν Πρόεδρος και ο άλλος ο στενότερος συνεργάτης του.

Πλέον ο ΑΡΗΣ προσδοκά μετά από την κατάθεση της συγκεκριμένης έφεσης την δικαίωση στην υπόθεση ή τουλάχιστον την μείωση του ποσού των 580.000 ευρώ από τα οποία τα περισσότερα είναι ρήτρα και όχι δεδουλευμένα. Πιο συγκεκριμένα τα 230.000 ευρώ είναι δεδουλευμένα και τα 350.000 ρήτρα (το ποσό που επιδικάστηκε από τον επόμενο χρόνο συμβολαίου).

Βέβαια ο παίκτης δεν δικαιούται τίποτα γιατί αυτός εγκατέλειψε την ομάδα, και έκανε σέρφινγκ αντί για προετοιμασία, αλλά η FIFA είχε άλλη άποψη

πηγή: AllAboutAris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: