Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Πήραν τα πάνω τους οι ΠΑΟΚτσήδες!!

"Ντου στα Αποδυτήρια" μετά την απόφαση για Σάλπι και εν όψει του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. Τι λένε στον Δικέφαλο και τι ισχύει πραγματικά; Γράφει ο γνωστός - άγνωστος του sportdog. Διάβασα χθες εδώ στον σκύλο κάτι δηλώσεις που έκανε ο Κούλης Αποστολίδης, μετά την απόφαση για τον Σαλπιγγίδη και τη μείωση της ποινής του. Και δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αποστολίδης ότι "είναι μια νίκη που δείχνει ότι η ομάδα αρχίζει να αποκτά παρουσία και δύναμη".
Κάτι τέτοιο σαν κι αυτό που είπε ο Αποστολίδης φαίνεται να υπάρχει σαν γενικότερο κλίμα στον ΠΑΟΚ, αν ρίξει κανένας μια ματιά τις τελευταίες ώρες και στα διάφορα φόρουμ των σάιτ. Σα να πήραν πάνω τους οι ΠΑΟΚτσήδες. Λένε, δηλαδή, πάνω - κάτω ότι αισθάνονται πως βγήκε μια απόφαση – σταθμός, ότι σα να αλλάζει κάτι κ.λπ.
Εγώ δεν ξέρω αν είναι ή δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ούτε θα μπω τώρα σ’ αυτή καθαυτή την ουσία της απόφασης κι αν σωστά μειώθηκε η ποινή ή όχι.
Σίγουρα, πάντως, το ότι οι έξι αγωνιστικές για τον Σαλπιγγίδη γίνανε μόνο μια, είναι κάτι σημαντικό κι από την αγωνιστική σκοπιά. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ δεν θα συναντηθούν μόνο την Κυριακή στο "Καραϊσκάκη" σ’ αυτό το ματς που θα είναι περισσότερο γοήτρου. Ενδεχομένως να παίξουν και στον τελικό Kυπέλλου. Εκεί, δηλαδή, που θα κριθεί μια κούπα.
Όποιος, λοιπόν, επικρατήσει στον αγώνα πρωταθλήματος θα πάρει ηθικό και για μια πιθανή μάχη στο Kύπελλο.
Ο Σαλπιγγίδης, λοιπόν, μοιάζει να βρίσκεται σε φόρμα το τελευταίο διάστημα. Και, μάλιστα, δεν είναι μόνο ότι σκοράρει, αλλά και ότι βάζει και μερικά ωραία γκολ. Είναι γρήγορος, είναι σε καλό φεγγάρι αυτή την εποχή, βρίσκει δίχτυα, άρα είναι ένας παίκτης που στην πορεία ενός αγώνα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο.
Ο ΠΑΟΚ, δηλαδή, χωρίς τον Σαλπιγγίδη θα ήταν σαφώς πιο αποδυναμωμένος στην επίθεση σε ένα τόσο δύσκολο εκτός έδρας ματς όπως αυτό με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.
Δεν είναι, λοιπόν, μόνο ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ πήρε τα πάνω του με τη μείωση της ποινής, όπως φαίνεται απ' αυτά που λένε στα φόρουμ. Είναι και ότι ο Σαλπιγγίδης είναι από τους παίκτες που ο Δώνης ποντάρει πάνω τους στα δύσκολα.
Από εκεί και πέρα, βέβαια, το τι θα γίνει στο ματς και ποιος θα κερδίσει θα το ξέρουμε σε λίγα 24ωρα από τώρα. Απλά στάθηκα λίγο περισσότερο σήμερα στο κλίμα που έχει διαμορφωθεί μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: