Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Αλεξανδρίδης: «Κάναμε μια νέα αρχή»

Το μέλος της Διοίκησης του Άρη, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» για την απαλλαγή που δεν έδωσε η διοίκηση στους Ζαμπέτα- Αθανασιάδη, υπογραμμίζοντας πως η κίνηση αυτή είναι ένα πρώτο βήμα για μια νέα αρχή. Ακόμη τόνισε για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό πως ο Άρης θέλει τη νίκη και υα την πάρει.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για τη μη απαλλαγή στη διοίκηση Αθανασιάδη- Ζαμπέτα:

«Το δίνουμε παραπάνω σημασία από όσο πρέπει το όλο θέμα. Η οποιαδήποτε διοίκηση μπορεί να ελέγξει ξανά οποίον θέλει. Εμείς θεωρήσαμε πως από τη στιγμή που οι ορκωτοί λογιστές μας έχουν θέσει κάποια θέματα, έπρεπε να μην δώσουμε την απαλλαγή. Έτσι θεωρήσαμε. Είναι μια νέα αρχή και ένα πρώτο βήμα».


Για το πόρισμα των ορκωτών λογιστών:

«Μέχρι αρχές Απριλίου πρέπει να μας παραδώσουν τα αποτελέσματα. Μετά θα δοθεί στη Γενική Συνέλευση και θα μάθει ο κόσμος. Πρέπει να περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα και μετά να μιλήσουμε γι΄αυτό».


Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό:

«Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια και ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα. Μακάρι αν γεμίσει το γήπεδο, αυτό θέλουμε και εμείς και οι παίκτες. Χρειαζόμαστε τον κόσμο για να πάρουμε αυτό που πρέπει και θα το πάρουμε».πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: