Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Κούγιας: «Ο Σαββίδης δε μπορεί να γίνει η Φιλιππινέζα κανενός»

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, μίλησε για τις κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη που σταματάνε την κυριαρχία του Ολυμπιακού, την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για τον Σαλπιγγίδη αλλά και τη μάχη στην ουρά του πρωταθλήματος. Διαβάστε τι δήλωσε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis».
Αναλυτικά:


Για τις κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη και αν αυτές σταματούν την κυριαρχία του Ολυμπιακού:

«Είναι γεγονός και ήταν θέμα χρόνου να γίνει κάτι τέτοιο. Είναι ευτυχές να γίνεται από την ομάδα που εκπροσωπεί σχεδόν τη μισή Ελλάδα. Είναι σημαντικό γιατί είναι ένας άνθρωπος που αποκτάει παρουσία οικονομική στην Ελλάδα με τις επιχειρηματικές του κινήσεις, όλοι αντιλαμβάνονται πως είναι η προσωπικότητα που μπορεί να γίνει η Φιλιππινέζα του οποιουδήποτε».


Για τη χθεσινή απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ υπέρ του Σαλπιγγίδη:

«Ήταν μια δίκαιη απόφαση γατί δεν ήταν μούντζα αλλά αποδοκιμασία. Σημασία έχει όμως το δίκαιο να γίνεται σε όλες τις ομάδες. Δεν πρέπει αυτό να αποτελέσει την αιτία να πάμε σε μια διαρχία γιατί η απόφαση εφέσεων ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ, αλλά από την άλλη μέρα θα έπρεπε να υπάρχει αντίστοιχη συμπεριφορά και στις υπόλοιπες ομάδες. Αν δεν υπάρξουν δίκαια πρωταθλήματα, τα χρήματα του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι μονοπώλιο του ενός».


Για τη μάχη στην ουρά:

«Έχει ξεκαθαρίσει, θα πέσει ο Πανθρακικός με την Κέρκυρα. Θα είναι υπέροχο να διαψευστώ γιατί μου αρέσει ο Πανθρακικός και οι άνθρωποί του. Είναι κρίμα να μένουν στην κατηγορία ομάδες με πολύ βρώμικους ανθρώπους στο περιβάλλον τους. Τα τελευταία χρόνια τίποτα δεν είναι καθαρό. Έριξαν τον Ηρακλή επειδή τους βόλεψε και κράτησαν τον Αστέρα Τρίπολης».πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: