Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την Αθήνα που δεν γνώριζε τίποτα για την παράγκα όλα αυτά τα χρόνια και την ανακάλυψαν άπαντες μέσω… Πολατιάν!

Αυτό που βλέπω εδώ και δυο-τρεις μέρες είναι εκπληκτικό. Καλοί συνάδελφοι από την Αθήνα κυρίως ρεπόρτερ ΑΕΚ και Παναθηναικού πιάστηκαν από μία δήλωση του κ. Πολατιάν ότι δεν υπάρχει πλέον παράγκα και άρχισαν να κάνουν λόγο για παρεμβάσεις εισαγγελέων και άλλα διάφορα. Το συμπέρασμα απλό. Είπε ότι δεν υπάρχει πλέον παράγκα, άρα ήξερε ότι υπήρχε πριν.
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ !!! Κανείς στην Αθήνα προφανώς, δεν ήξερε ότι υπήρχε παράγκα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τώρα που ένας άνθρωπος που βρίσκεται στον ΑΡΗ, είπε ότι δεν υπάρχει πλέον ζητούν οι καλοί συνάδελφοι την παρέμβαση εισαγγελέα. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!
Αν όμως παρέμβει ο εισαγγελέας να δούμε και ποιοι ευνοούνταν από την παράγκα που φυσικά δεν ήταν μία, αλλά άλλαζε κάθε φορά και… παραγκάρχη. Υπήρχε η περίοδος που κατακρεουργήθηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο από την εύνοια υπέρ του Παναθηναικού και στην συνέχεια ανέλαβε τον ρόλο του ο Ολυμπιακός. 4-5 χρόνια έκανε και η ΑΕΚ την δουλειά της και φυσικά πάντα από δίπλα και οι ντεμέκ μακεδονομάχοι να μαζεύουν τα ψίχουλα.
Τότε όμως κανείς δεν ήξερε τίποτα για παράγκες. Είναι ψεύτες, λοιπόν, όσοι λένε ότι υπήρχαν παράγκες επί Βαρδινογιάννη, είναι ψεύτες όσοι λένε ότι υπήρχαν παράγκες επί Κόκκαλη, είναι ψεύτες όσοι λένε ότι υπήρχαν παράγκες επί Μελισσανίδη- Καρρά και φυσικά είναι ψεύτες όσοι λένε ότι υπήρχαν παράγκες επί Γκαγκάτση και Μητρόπουλου.
Είναι ψεύτες και όσοι λένε ότι ομάδες των παραπάνω ευνοούνταν σκανδαλωδώς. Δεν έχουν ιδέα από ελληνικό ποδόσφαιρο και για αυτό ο εισαγγελέας πρέπει να καλέσει τον Πολατιάν που είπε ότι πλέον δεν υπάρχει παράγκα. Ψεύτης και ο Πολατιάν. Παράγκα υπάρχει και να ξέρετε όλοι, τα νήματα τα κινεί αυτή την φορά ο ΑΡΗΣ και ο Ψηφίδης!!!
Και ευτυχώς που υπάρχει η παράγκα και από τον ΑΡΗ φέτος εκλάπησαν μόνο 10-12 βαθμούς. Ο… Ολυμπιακάρης έχει άλλωστε ευνοηθεί πάρα πολύ τελευταία. Από τον Μάνταλο στα Χανιά που απέβαλε τον Γιαννιώτα στο 46 στο θέατρο του Ναζλίδη, αλλά στον Κατίδη έδειξε κίτρινη για το ναζιστικό χαιρετισμό. Ο ίδιος ρέφερι απέβαλε τον Γκέσιο στην Λιβαδειά στο 46 σε φάση μαρς-πέναλντι. Από τον Σπάθα στα Γιάννενα που δεν έδωσε καθαρό πέναλντι, τον ξάδερφο βοηθό του που δεν υπέδειξε το γκολ οφσάιντ του Ίλιτς και ήταν ο ίδιος που στην Κρήτη μέτρησε πάλι γκολ οφσάιντ του ΟΦΗ. Στην Βέροια ο Παππάς που δεν απέβαλε τον Γεωργιάδη που ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ.
Και δεκάδες άλλες περιπτώσεις στον πρώτο γύρο όπως πχ κ. Δερμιτζάκη η αποβολή του Γκέσιου στο 30 στην Κομοτηνή. Στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές λοιπόν, επειδή όταν εγώ φώναζα διάφοροι έλεγαν ότι δεν πρέπει, θέλω το Σάββατο ο ρέφερι που θα βγει να παίξει τον ΑΡΗ όπως ο Σπάθας έπαιξε τον Πανθρακικό στον πρώτο γύρο. Με Ατρόμητο όπως ο Δασκαλόπουλος έπαιξε τον Ατρόμητο στο Βικελίδης και με γκολ χέρι ισοφάρισε στο 90 «κλέβοντας» δυο ακόμα βαθμούς από τον ΑΡΗ. Με Τρίπολη να βάλει ο ΑΡΗΣ γκολ σαν αυτό του Πετρόπουλου η ΑΕΚ στο Βικελίδης και φυσικά στην Ξάνθη να μην δοθεί πέναλντι σαν αυτό του Στυλιάρα στον πρώτο γύρο. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΟΜΩΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ. Ξέχασα, δεν αδικήθηκε ο ΑΡΗΣ σε αυτά, οπότε έτσι να μας… σφυρίξουν οι ρέφερι και στα ματς που απομένουν.
Πριν τα Γιάννενα εφημερίδες που πρόσκεινται στην ΑΕΚ έγραφαν ότι ήταν στημένο το ματς του ΑΡΗ. Ο ΑΡΗΣ έχασε, αλλά δεν βγήκαν να γράψουν ότι ξευτιλίστηκαν. Γιατί όμως να το κάνουν;  Τώρα η ΑΕΚ που έσφιξε και θα είναι σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί με μηδενισμό στο ματς με την Βέροια (ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ Η ΘΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ Ή ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ) και έχει τρία εκτός έδρας ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (Λιβαδειά, ΠΑΣ, Ατρόμητο) και ένα τελικό με Πανθρακικό, βγάζει… κλίμα για μία δήλωση του Πολατιάν. Πόση υποκρισία ακόμα;
ΥΓ1 Ο ΑΡΗΣ θέλετε δεν θέλετε θα κερδίσει τον Πανθρακικό και θα μείνει στην κατηγορία. Όσο κι αν προσπαθήσατε φέτος, όσο κι αν προσπαθήσετε στα 4 τελευταία παιχνίδια…
ΥΓ2 Μου το θύμισε φίλος και το συμπληρώνω εκ των υστέρων. Στην ΑΕΚ παρέμβαση εισαγγελέα "σηκώνει" το θέμα με το άρθρο 44 και τον υπάλληλο που έχασε τον δρόμο; Παρέμβαση εισαγγελέα (οικονομικού) θα υπάρξει για την μη πληρωμή του άρθρου 44 από τον Σεπτέμβρη (κατά δική σας δήλωση); Παρέμβαση εισαγγελέα θα υπάρξει που η φορολογική ενημερότητα χορηγήθηκε μετά από... επίσκεψη της original πάλι σύμφωνα με τα αεκτσήδικα μμε; Τι ρωτάω τώρα;