Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Χριστοβασίλης: «Η απόφαση της πρωτοβάθμιας για την ΑΕΚ θα είναι και η τελική απόφαση»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννενα, Γιώργος Χριστοβασίλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας των Ιωαννίνων, στο μυστικό της επιτυχίας και την έξοδό της στην Ευρώπη, στο αίτημα του ΟΦΗ για αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής αλλά και στο ενδεχόμενο ο ΠΑΣ να μην αδειοδοτηθεί.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


Για το αίτημα του ΟΦΗ για αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής:

«Έχουμε ενημερωθεί για την αίτηση του ΟΦΗ. Κάποιες ομάδες ζήτησαν η αγωνιστική να γίνει, κάποιες είναι υπέρ της αναβολής. Έπρεπε η απόφαση να έχει βγει νωρίτερα. Και εμείς σαν ΠΑΣ θα πρέπει να απαντήσουμε μέχρι το απόγευμα. Λογικά σήμερα θα βγει η απόφαση, εκτός κι αν περιμένουν ως την Πέμπτη για να βγει η απόφαση για την ΑΕΚ. Πιστεύω πάντως πως η απόφαση της πρωτοβάθμιας θα είναι και η τελική απόφαση».


Για την έξοδο του ΠΑΣ στην Ευρώπη:

«Η υπέρβαση ήταν εφικτή και έγινε. Στόχος μας ήταν η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Από κει και πέρα είμαστε πιο απελευθερωμένοι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας, η οποία ξεκίνησε με πολύ μειωμένο μπάτζετ. Το αγωνιστικό μπάτζετ της ομάδας ήταν γύρω στο 1.500.000 ευρώ. Του χρόνου πιστεύω πως θα έχουμε ακόμη πιο χαμηλό μπάτζετ».


Για το ενδεχόμενο ο ΠΑΣ να μην αδειοδοτηθεί:

«Μέχρι στιγμής έχω ταχτοποιήσει τις υποχρεώσεις μας για την αδειοδότηση. Και πέρσι όμως δεν μας έδωσαν άδεια. Τι να πω, ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα».


Για το μυστικό της επιτυχίας του ΠΑΣ:

«Η αρμονία στα αποδυτήρια, η καλή δουλειά που έκαναν οι προπονητές μας με ηγέτη τον κ. Χριστόπουλο, όπως και οι παλιοί ποδοσφαιριστές με τα νέα παιδιά που ήρθαν, έγιναν όλοι μια οικογένεια».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: