Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Αγριεμένοι!!

Η αποφασιστικότητα των παικτών του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, είναι στο "κόκκινο".

Από την χθεσινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, φάνηκε αυτό, αφού το πάθος και η πώρωση στην διάθεση τους για μια μεγάλη νίκη απέναντι στην ομάδα της Πελοποννήσου ήταν το χαρακτηριστικό όλων των παικτών. Όλοι γνωρίζουν και την σπουδαιότητα της αναμέτρησης αλλά και την δίψα του κόσμου, που σε συνδυασμό με την επιθυμία του μεγαλομετόχου για πρόκριση στον τελικό, καθιστούν επιτακτική όχι απλά τη νίκη στο αυριανό σημαντικό πρώτο ραντεβού, αλλά και τη νίκη πρόκρισης.

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ το παιχνίδι είναι μονόδρομος και μετά από ένα θετικό σερί 12 αγώνων, όπου στα τελευταία 4 η ομάδα δεν δέχτηκε ούτε γκολ.

Από την αγωνιστική εικόνα των τελευταίων αγώνων καταλαβαίνει κανείς πως ο Δικέφαλος, πάει από θέση ισχύος στο παιχνίδι. Πλην όμως αυτό δεν αρκεί και δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να υπάρξει επανάπαυση στον χαρακτηρισμό φαβορί που έχει η ομάδα απέναντι στον τρομαγμένο Αστέρα.

Η δίψα του κόσμου είναι ανάλογη. Αυτό φάνηκε και από την διάθεση των εισιτηρίων που εξαντλούνται με γρήγορους ρυθμούς. Ως τώρα έχουν διανεμηθεί πάνω από 14.000 εισιτήρια (σολντ άουτ σε θύρες 7 και 5) κι αν προστεθούν και τα 8.500 διαρκείας, αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα εναπομείναντα είναι λιγοστά. Πλέον, σήμερα και αύριο αναμένεται να εξαντληθούν τα «μαγικά χαρτάκια» και η Τούμπα να γεμίσει ασφυκτικά σε αυτό το κρίσιμο ματς.

Σήμερα παραμονή του ημιτελικού τα εκδοτήρια του γηπέδου Τούμπας θα μείνουν ανοιχτά ως τις 9 το βράδυ για την εξυπηρέτηση του κοινού, ενώ όσα –και αν- μείνουν στη διάθεση του κόσμου, θα διατίθενται ως την ώρα έναρξης του αγώνα αύριο. πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: