Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Με το σπαθί του και του χρόνου στην Super League!!

Πιθανώς να μην έπρεπε καν να μπλέξει τις τελευταίες αγωνιστικές, καθώς είχε κάνει έναν καλό πρώτο γύρο και έμοιαζε να ξεφεύγει.

Κάποια λάθη όμως αλλά και η ατυχία που είχε σε κάποια ματς, ανάγκασαν τον Πανθρακικό όχι απλά να μπλέξει αλλά κάποια στιγμή να μοιάζει και με φαβορί για τον υποβιβασμό! Αρκετοί τον είχαν τελειωμένο, όμως οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία, απέδειξαν ότι ο Πανθρακικός ήταν πολύ σκληρός για να πέσει. Η ομάδα της Κομοτηνής, έβγαλε ότι μέταλλο είχε σε παιχνίδια που «έκαιγαν». Πέρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ακόμη και ο βαθμός μπορεί να ήταν μεν επιτυχία, όμως θα μπορούσε να είναι και «τρίποντο» βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε, νίκησε εύκολα τον ενδιαφερόμενο ΟΦΗ στην Κομοτηνή, ενώ πέρασε νικηφόρα ουσιαστικά από το ΟΑΚΑ που έβραζε, στο παιχνίδι του αιώνα για την ΑΕΚ! Αυτός ο Πανθρακικός, δεν ήταν δυνατόν να υποβιβαστεί, καθώς έδειξε χαρακτήρα, απέδειξε ότι διαθέτει μία καλή και ποιοτική ομάδα και δικαιότατα βεβαίως θα είναι στην Super League και την επόμενη χρονιά.

Σε αμηχανία οι ποδοσφαιριστές

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα των παικτών του Πανθρακικού μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, καθώς με όλα όσα είχαν προηγηθεί, είναι γεγονός πως η αποστολή έμοιαζε σοκαρισμένη. Να φανταστεί κανείς, ότι οι παίκτες του Πανθρακικού, βρισκόταν στο λεωφορείο και ακόμη υπήρχε συζήτηση για το αν θα ξεκινήσει και πάλι το παιχνίδι! Λόγω της καθυστέρησης μάλιστα που υπήρξε στην λήψη της απόφασης, η αποστολή του Πανθρακικού έχασε και την πτήση, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να παραμείνει στην πρωτεύουσα, απ΄ όπου επέστρεψε χθες.

Όταν βέβαια ξημέρωσε η χθεσινή ημέρα, η γλυκιά γεύση που άφηνε η παραμονή στην κατηγορία, έδινε το δικαίωμα σε παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοικούντες, να ξεχνούν τα όσα δυσάρεστα έζησαν το βράδυ της Κυριακής και όλοι βεβαίως ανυπομονούν πλέον τόσο για τα παιχνίδια κυπέλλου, όσο και για το ματς με την Κέρκυρα, την τελευταία αγωνιστική, όπου αναμένεται να αποθεωθούν από τον κόσμο οι παίκτες του Δερμιτζάκη.

Δερμιτζάκης: «Θέλαμε να τελειώσουμε το ματς»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης απέδειξε για μία ακόμη φορά το ήθος του και εκπροσωπώντας ουσιαστικά και όλο τον Πανθρακικό, τόνιζε και στους ανθρώπους της ΑΕΚ, ότι σκοπός της ομάδας της Κομοτηνής είναι να βγει και να συνεχίσει το παιχνίδι.

«Εμείς θέλαμε να συνεχιστεί το παιχνίδι διότι οι αγώνες πρέπει να αρχίζουν και να τελειώνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τραϊανός Δέλλας ζούσε μία πρωτόγνωρη κατάσταση και είναι αλήθεια ότι προσπαθούσε μόνος να σώσει την κατάσταση. Ο κ. Τριτσώνης όμως είναι ένας έμπειρος διαιτητής και ακολούθησε τον κανονισμό διακόπτοντας το παιχνίδι» είπε ο τεχνικός του Πανθρακικού, που είναι πάντως γεγονός πως είχε προειδοποιήσει ουσιαστικά τον διαιτητή για ότι θα συνέβαινε. «Το είχα πει και στον βοηθό, ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί το παιχνίδι με 300 άτομα να είναι στο ταρτάν. Φυσικά και αυτοί δεν μπορούν να διαλύσουν την ιστορία της ΑΕΚ, όμως του έλεγα και του διαιτητή και του βοηθού, ότι κάτι πρέπει να κάνουν, διότι με το παραμικρό, οι συγκεκριμένοι ήταν έτοιμοι να μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργήσουν επεισόδια. Ήμασταν τυχεροί, διότι θα μπορούσαμε να θρηνήσουμε θύματα και να μην μιλάμε απλώς για κάποιους τραυματισμούς σήμερα». πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: