Τρίτη 16 Απριλίου 2013

«Παιδιά, είμαστε εγκληματίες»

Το παιχνίδι στο Φάληρο, την περασμένη Κυριακή, ήταν ενδεικτικό για ολόκληρη την σεζόν του Παναθηναϊκού. Ήταν καλύτερος, έχασε απίστευτες ευκαιρίες, προηγήθηκε στο σκορ και μάλιστα λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, όμως ισοφαρίστηκε και δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Κάπως έτσι κύλησε σχεδόν όλη η σεζόν για τον Παναθηναϊκό που έμεινε οριστικά εκτός play-off και φυσικά εκτός Ευρώπης. Μία χρονιά καταστροφική, που ενδεχομένως σωθεί μόνο αν οι «πράσινοι» πάρουν την έκτη θέση και σε περίπτωση ευρωπαϊκού αποκλεισμού του ΠΑΣ, πάρουν την θέση του. Και πάλι όμως θα έχουν χαθεί τα πολύτιμα έσοδα των play-off.

«Παιδιά είμαστε εγκληματίες» είπε ένας από τους βασικούς παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τον Κυριακάτικο αγώνα και δεν εννοούσε μόνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, στα οποία ο Παναθηναϊκός έχασε βαθμούς. Όπως για παράδειγμα στους πρόσφατους εντός έδρας αγώνες με τον Πλατανιά όπου ηττήθηκε και με τον Πανιώνιο, που έφερε ισοπαλία.

Αυτός που ανέβασε τις μετοχές του από το Κυριακάτικο ματς είναι αναμφίβολα ο Γιάννης Βονόρτας που έκανε ένα καλό κοουτσάρισμα, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει όπως λέει η διοίκηση το σχέδιο για τη νέα χρονιά, δίχως πάντως να έχει ξεκαθαρίσει αν ο κ. Βονόρτας θα παραμείνει πρώτος προπονητής.

Στο μεταξύ, όπως λένε στον Παναθηναϊκό, εντός των επομένων ημερών θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την παράταση του δανεισμού του Σισοκό από την Βόλφσμπουργκ, με τις πιθανότητες να μην είναι πάντως υπέρ του «τριφυλλιού».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: