Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Τα θέλει ΟΛΑ η Μπάγερν!!

Διήμερο ημιτελικών Κυπέλλου είναι αυτό που διανύουμε στη Γερμανία, με την Μπάγερν να ορέγεται να κατακτήσει και αυτόν τον τίτλο.

Τα θέλει ΟΛΑ η Μπάγερν
Κατέκτησε το πρωτάθλημα έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωσή του. Δείχνει η πιο «πειστική» υποψήφια για να πάρει και το Champions League. Η Μπάγερν όμως δεν σνομπάρει το Κύπελλο, το οποίο επίσης θέλει να κατακτήσει.

Απόψε οι Βαυαροί υποδέχονται τη Βόλφσμπουργκ στον πρώτο (νοκ άουτ) ημιτελικό του θεσμού με στόχο να τσεκάρουν το εισιτήριο για τον τελικό της 1ης Ιουνίου στο Βερολίνο, βλέποντας στο βάθος τον 16ο τίτλο τους στο θεσμό και πρώτο από το 2010. Ο Γιουπ Χάινκες πέραν των τραυματιών Κρόος και Μπαντστούμπερ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ριμπερί. Η Βόλφσμπουργκ, που με 34 βαθμούς βλέπει έξοδο στην Ευρώπη μόνο μέσω Κυπέλλου, δεν θα έχει στις τάξεις της τους Πίλαρ και Χέκινγκ που είναι τραυματίες.

Την Τετάρτη διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στη Στουτγκάρδη, που ψάχνει το πρώτο της Κύπελλο μετά το 1997 (έχει κατακτήσει τρία τρόπαια στο θεσμό) και της Φράιμπουργκ, που δεν έχει πάρει ποτέ τον συγκεκριμένο τίτλο, αλλά φέτος είναι πέμπτη στην Bundesliga και διεκδικεί μέχρι και συμμετοχή στο Champions League.

Το πρόγραμμα:

Τρίτη 16/4

Μπάγερν Μονάχου-Βόλφσμπουργκ 21:30

Τετάρτη 17/4

Στουτγκάρδη-Φράιμπουργκ


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: