Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Γερμανός παίκτης αρέσει στη Μπαρτσελόνα!!

Ένας Γερμανός ποδοσφαιριστής είναι στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος, Σάντρο Ροσέλ, αλλά το όνομά του παραμένει μυστικό.

Γερμανός παίκτης αρέσει στη Μπαρτσελόνα
Αίσθηση προκάλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό «ZDF» ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, αφού ο Ισπανός έπλεξε το εγκώμιο της Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο η είδηση είναι άλλη. Ο Ροσέλ αποκάλυψε πως η ομάδα του ενδιαφέρεται για έναν Γερμανό ποδοσφαιριστή, τον οποίον, όμως, δεν κατονόμασε.

«Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να μοιάσει αγωνιστικά σε εμάς, αλλά εμείς θέλουμε να τους μοιάσουμε στον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων. Σε αυτό τον τομέα, οι άνθρωποι της Μπάγερν είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Ξέρουν να ξοδεύουν σωστά τα χρήματά τους», σημείωσε ο Ροσέλ, αναφερόμενος στον τρόπο λειτουργίας της Βαυαρικής ομάδας.

Η Μπάγερν θα έχει στον πάγκο της τον πρώην προπονητή της «Μπάρτσα». Πώς νιώθει ο Ροσέλ για αυτό; «Από τη στιγμή που έφυγε από τη Μπαρτσελόνα, ο Πεπ ήταν ελεύθερος να επιλέξει την ομάδα της αρεσκείας του. Δεν ένιωσα κάτι ιδιαίτερο όταν έμαθα πως υπέγραψε στη Μπάγερν. Αυτό, όμως, που έκανα, ήταν να πάρω αμέσως τηλέφωνο τον Ρουμενίγκε και να τον συγχαρώ για την επιτυχία αυτή. Εξασφάλισαν τη συνεργασία με έναν σπουδαίο τεχνικό», τόνισε ο Ροσέλ.

Κλείνοντας, ο πρόεδρος της «Μπάρτσα» αποκάλυψε πως η ομάδα του ενδιαφέρεται για έναν Γερμανό ποδοσφαιριστή. «Μας αρέσει πολύ ένας Γερμανός παίκτης και εξετάζουμε σοβαρά την περίπτωσή του. Αλλά μην περιμένετε να σας πω το όνομά του, γιατί δεν θέλω να ανεβάσω περισσότερο την τιμή του», είπε γελώντας ο Σάντρο Ροσέλ. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: