Τρίτη 16 Απριλίου 2013

«Απάντησε» στην ένσταση η Παναχαϊκή!!

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλησε να απαντήσει στην ένσταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός Βόλου, δίνοντας την δική της εκδοχή.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορήθηκε την κατάθεση ενστάσεως για δήθεν κακή συμμετοχή του ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Κοιλιάρα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και έχει να δηλώσει τα εξής:

Αντιλαμβανόμαστε τον πόνο σας γιατί όπως έλεγε και «ο φίλαθλος σας» στο ξενοδοχείο Τζάκι στον παλαίμαχο «πράσινο» βετεράνο της Παναχαϊκής και στο καζίνο Ρίο στους κρουπιέρηδες το «παιχνίδι» ήταν δεμένο από όλες τις μεριές.

Δυστυχώς τον προπονητή που υπήρχε τον έφυγαν και ήρθε άλλος και οι πιτσιρικάδες παίκτες μας με τον νέο προπονητή είπαν να κάνουν πλάκα με τα γερόντια (Γκίτκος 41 , Γώγολος 37,Παλαιολόγος 37,Κωστούλας 37,Κατσαρός 38,Ολίσε 50, Σολάκης 40, Μπρέσκα 37,Μπακαγιόκο 50, Ογκουνσότο 60) ,όπως έκαναν και την Κυριακή στο Αγρίνιο με τους άλλους βετεράνους και την προπονητάρα τον Χάβο.

Έτσι χάλασε και η επίσημη πρώτη του Σταθάκη για να εκμεταλλευτεί την βέβαιη ήττα στην Αγυιά και αντί για αποθέωση όπως πιστεύατε, να καταλήξει στα γιαουρτώματα και στις καφεδιές.

Λοιπόν για να σοβαρευτούμε:

Μην περιμένετε θαύματα, δυστυχώς θα χάσετε και τα παράβολα και το χαρτζιλίκι στον Πέτρο που φτιάχνει ωραία σενάρια.

Βλέπουμε Πέτρο να σε κυνηγάνε αυτοί οι φουσκωτοί παράγοντες του Βόλου και να τρέχεις και να μην φτάνεις .

Είναι και δύσκολες ημέρες τώρα μυρίζουν και τα χνώτα από την πείνα και το σουβλατζίδικο στην Ηλιούπολη έχει κλείσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: