Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Αποτροπιασμός για τη Βοστώνη!!

Τον αποτροπιασμό και τη θλίψη του για το τρομοκρατικό χτύπημα στη διάρκεια του μαραθωνίου της Βοστώνης, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος.

Αποτροπιασμός για τη Βοστώνη
Το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βοστώνη προκάλεσε οργή, θλίψη και αγανάκτηση σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος εξέφρασε με τη σειρά του τον αποτροπιασμό του για την τραγωδία και εξέφρασε τη συμπαράστασή του.

«Πρόκειται για μια αποτρόπαια πράξη την οποία και καταδικάζουμε. Είμαστε συγκλονισμένοι και στέλνουμε τη συμπαράσταση και τη συμπάθειας μας σε όλους όσοι ήταν εκεί. Είναι αδιανόητο να πιστέψει κανείς, πως ένα ιστορικό γεγονός όπως ο μαραθώνιος της Βοστώνης βρέθηκε στο στόχαστρο της τρομοκρατίας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος.

Ανάμεσα στους δρομείς που πήραν μέρος στον αγώνα ήταν και ο πρώην ταμίας της ομοσπονδίας Δημήτρης Ανδριόπουλος. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Παναγόπουλος, επικοινώνησε με τον Ανδριόπουλο, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και υπόλοιποι Έλληνες δρομείς που συμμετείχαν στον ιστορικό μαραθώνιο είναι καλά στην υγεία τους.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: