Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Μιραλάς: «Έτοιμη για Ευρώπη η Έβερτον»

Την πίστη ότι η Έβερτον είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε μία διοργάνωση με τις απαιτήσεις του Champions League εξέφρασε ο Κέβιν Μιραλάς.

Μιραλάς: «Έτοιμη για Ευρώπη η Έβερτον»
Σίγουρος ότι η Έβερτον μπορεί να φανεί ανταγωνιστική σε μία διοργάνωση επιπέδου Champions League παρουσιάστηκε ο Κέβιν Μιραλάς.

Τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας της Premier League και απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από εκείνη που οδηγεί στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Για αυτό τον λόγο ο Βέλγος φορ παρουσιάζεται αισιόδοξος όσον αφορά την προσεχή αναμέτρηση της ομάδας του με την Άρσεναλ για την 33η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού στο «liverpoolecho»

Για τη σημασία που έχει για εκείνον και τους συμπαίκτες του το προσεχές παιχνίδι με την Άρσεναλ, στο οποίο ενδέχεται να κριθεί η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League

«Υπάρχει πάντα η πρώτη φορά για όλα τα πράγματα στη ζωή. Ας ελπίζουμε ότι αυτό θα γίνει την Τρίτη. Η Έβερτον θα μπορούσε να έχει καλή πορεία στο Champions League, όμως απομένουν κάποια σημαντικά παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν και χρειάζεται να τα κερδίσουμε για να συμμετάσχουμε εμείς στη διοργάνωση.

Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά πρόκειται για μία φανταστική διοργάνωση και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό. Έχω παίξει στο “Emirates” με τον Ολυμπιακό και ελπίζω ότι μπορούμε αύριο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε εκεί. Θα είναι ζωτικής σημασίας να κερδίσουμε μία θέση στην Ευρώπη και θα είναι πολύ καλό να το πετύχουμε στο τέλος της σεζόν
».

Για την πρώτη του σεζόν στην Premier League

«Είναι ωραίο για μένα να μαθαίνω πως με συγκρίνουν με έναν φανταστικό ποδοσφαιριστή όπως είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ. Παρά τους τραυματισμούς που είχα χαίρομαι που κατάφερα να πετύχω ένα ή δύο καλά πράγματα αυτή την σεζόν στο γήπεδο.

Ωστόσο, με την κατάλληλη προετοιμασία και χωρίς τραυματισμό στην επόμενη προετοιμασία ελπίζω ότι θα έχω έναν καλό οιωνό για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Νομίζω ότι θα μπορέσετε να δει ότι αισθάνομαι καλύτερα από τότε που παίζω. Αυτό με βοηθάει να αποκτήσω ρυθμό. Όταν παίζεις ανεβαίνει η ψυχολογία σου. Όταν αισθάνεσαι δυνατός και δεν έχεις τραυματισμούς, αυτό κάνει καλό στο παιχνίδι σου
». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: