Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ποιος νεαρός Γάλλος «γυάλισε» στη Ρεάλ Μαδρίτης;

Μεταγραφή νεαρού Γάλλου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ιταλία φέρεται να έχει στα σκαριά ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ποιος νεαρός Γάλλος «γυάλισε» στη Ρεάλ Μαδρίτης;
Η είδηση κυκλοφόρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας και έχει προκαλέσει αναταραχή στην Ιταλία. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει βάλει στο… μάτι έναν νεαρό Γάλλο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο Καμπιονάτο και έχει, ήδη, ξεκινήσει τις προσπάθειές του προκειμένου να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του σταθμού, το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Πέρεθ έστειλε το ιδιωτικό του τζετ στη Βερόνα της Ιταλίας, προκειμένου να πάρει τον πατέρα του συγκεκριμένου παίκτη και να τον μεταφέρει στην Ισπανία. Εκεί οι δύο άντρες συνομίλησαν για το μέλλον του ποδοσφαιριστή και έφτασαν σε συμφωνία για τη μετακίνησή του στη Μαδρίτη.

Ο εν λόγω παίκτης είναι, είτε ο Πολ Πογκμπά, είτε ο Μ’Μπαγέ Νιάνγκ, όπως αποκαλύπτει ο ραδιοφωνικός σταθμός. Δύο παίκτες που έχουν ξεχωρίσει με την απόδοσή τους τη φετινή σεζόν, φορώντας τη φανέλα της Γιουβέντους και της Μίλαν, αντίστοιχα.

Πληροφορίες για τους δύο ποδοσφαιριστές έδωσε στον Φλορεντίνο Πέρεθ ο Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος τους γνωρίζει πολύ καλά και φέρεται να είναι πολύ φίλος με τον άσο της «Γιούβε». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: