Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Οι έξι οδηγίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!!

Να βεβαιωθεί ότι δεν θα συμβούν ευτράπελα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης θέλει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση με οδηγίες προς τους φίλους της που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Οι έξι οδηγίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Αύριο ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και λόγω του διαφαινόμενου sold-out η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με οδηγίες προς τους φίλους της που αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ενόψει του αγώνα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης για την ημιτελική φάση του κυπέλλου, και με δεδομένη τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου αύριο στο γήπεδο της Τούμπας, θέλει να επισημάνει τα εξής:

1. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών και μηχανημάτων laser.

2. Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, να το πράξουν, προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

3. Ειδικότερα, όσοι φίλαθλοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο και θέλουν να το πράξουν την ημέρα του αγώνα, παρακαλούνται να προσέλθουν όσον το δυνατόν νωρίτερα, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα στα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας.

4. Να προσέλθουν στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση, καθώς θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε φέρει εισιτήριο.

5. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες.

6. Η είσοδος των ΑΜΕΑ θα γίνει από τη Θύρα 7 και τα συγκεκριμένα άτομα θα φιλοξενηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την Θύρα 7.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση και την βοήθειά τους.
Φίλαθλοι, προστατεύστε τον Π.Α.Ο.Κ.

ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: