Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Και η Άρσεναλ για Γκέτσε!!

Μετά την Μάντσεστερ Σίτι, ήρθε η Άρσεναλ να προστεθεί στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Μάριο Γκέτσε, όπως αποκαλύπτει ο βρετανικός Τύπος.

Και η Άρσεναλ για Γκέτσε
Οι εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια τον έχουν αναδείξει ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της Γερμανίας. Ο Μάριο Γκέτσε, μετά την πατρίδα του, είναι έτοιμος να γοητεύσει και την Αγγλία, αφού, ήδη, δύο ομάδες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

Μετά τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ήρθε η σειρά της Άρσεναλ να δείξει ενδιαφέρον για τον νεαρό Γερμανό. Αυτό αποκαλύπτει η «Daily Mail», στην οποία γίνεται γνωστό πως ο Αρσέν Βενγκέρ έχει ζητήσει την απόκτηση του Γκέτσε, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή.

Στην ίδια εφημερίδα γίνεται αναφορά και στις απαιτήσεις της ομάδας του Γκέτσε. Η διοίκηση της Ντόρτμουντ αναμένεται να ζητήσει ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 35 εκατ. ευρώ προκειμένου να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, ποσό που η Σίτι μπορεί να δαπανήσει με άνεση, σε αντίθεση με την Άρσεναλ, η οποία δεν έχει… συνηθίσει σε τόσο μεγάλα έξοδα.

Αναμένουμε τις εξελίξεις, καθώς η Ντόρτμουντ δεν θα παραχωρήσει εύκολα τον Μάριο Γκέτσε, ειδικά αν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φύγει το καλοκαίρι, κάτι που μοιάζει πολύ πιθανό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: