Τρίτη 16 Απριλίου 2013

«Είμαι κι εγώ αχάριστος»

Είναι ίσως η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, που ξεσπάει «πόλεμος» ανάμεσα στην διοίκηση και ουσιαστικά βέβαια τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, με μερίδα των οπαδών.

Μεγάλη μερίδα όπως φαίνεται και ας θέλουν αρκετοί να τα παρουσιάσουν διαφορετικά τα πράγματα. Ποίος θα το φανταζόταν, πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, σε μία σεζόν που το πρωτάθλημα ήρθε ευκολότερα από κάθε άλλη φορά και ο μεγάλος αντίπαλος Παναθηναϊκός έχει μείνει περίπου 40 βαθμούς πίσω!

Οι «αχάριστοι» όπως τους χαρακτήρισε η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, οπαδοί του Ολυμπιακού, ζητούσαν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη μεταγραφές, τον κατηγορούσαν γιατί: «έκανες τον θρύλο ΑΕΚάκι» και νοσταλγούσαν με συνθήματα τους τον Σωκράτη Κόκκαλη! Χθες, η κόντρα συνεχίστηκε, όχι μόνο με σχόλια οπαδών του Ολυμπιακού εναντίον του κ. Μαρινάκη, αλλά και με άνοιγμα σελίδας στο Facebook με την επιγραφή: «είμαι κι εγώ αχάριστος», η οποία έχει ήδη αποκτήσει αρκετούς φίλους! Ένας εσωτερικός πόλεμος, που κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει, με τον κόσμο να ζητάει μεταγραφές, τον Μίτσελ να μοιάζει να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου και τους παίκτες να αναζητούν… κίνητρο, που ίσως τους δώσει ο μεθαυριανός πρώτος ημιτελικός με τον Πανθρακικό.πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: