Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ζητάει προσοχή ο Ντάντε ενόψει «λύκων»

Απόλυτα συγκεντρωμένοι πρέπει να είναι οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου ενόψει του «νοκ άουτ» ημιτελικού απέναντι στη Βόλφσμπουργκ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Ντάντε.

Ζητάει προσοχή ο Ντάντε ενόψει «λύκων»
Μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι το έργο της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Βόλφσμπουργκ στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του γερμανικού Κυπέλλου, όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Ντάντε.

Ο σέντερ μπακ των Βαυαρών γνωρίζει πως οι «λύκοι» έχουν ένα καλοδουλεμένο σύνολο και από την στιγμή που ο αγώνας απέναντί τους είναι «νοκ άουτ» πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

«Είναι ευκαιρία για εμάς να πάμε σε έναν ακόμη τελικό. Δουλεύουμε σκληρά για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας και ένας από αυτούς είναι να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και πιστεύω ότι θα γίνει ένας μεγάλο ματς, μια δύσκολη αναμέτρηση. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε συγκεντρωμένοι στην έδρα μας και μπροστά στους οπαδούς μας για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος.

Στην συνέχεια των δηλώσεών του ο 29χρονος στόπερ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως οι «λύκοι» στο Κύπελλο τα πάνε αρκετά καλά σε αντίθεση με το πρωτάθλημα:

«Στο Κύπελλο είναι μόνο ένα παιχνίδι, οπότε θα πρέπει να προσέξουμε, γιατί αυτά είναι παιχνίδια τα οποία κρίνονται στις λεπτομέρειες. Θα πρέπει να μπούμε προσηλωμένοι, όπως κάναμε στις τελευταίες αναμετρήσεις που δώσαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ για να κάνουμε άλλο ένα μεγάλο ματς και να φτάσουμε στον τελικό». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: