Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Σάμαρης: «Με τη δουλειά, πετυχαίνεις»

Την πίστη του ότι αν δουλέψει σκληρά, θα πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν στον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Ανδρέας Σάμαρης.

Σάμαρης: «Με τη δουλειά, πετυχαίνεις»
Ο Ανδρέας Σάμαρης αγωνίστηκε την Κυριακή για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό του Πανιωνίου, αφού από τη νέα σεζόν θα ανήκει στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος, σε συνέντευξη του στην ΟΤΕ TV, εμφανίστηκε έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση της καριέρας του και με μεγάλη πίστη στις δυνατότητες του.

«Σκέφτηκα ότι η ευκαιρία παρουσιάζεται μία φορά στη ζωή και αν είσαι ευχαριστημένος με τη δουλειά που κάνεις είσαι σίγουρος πως θα πετύχεις. Πάντα όταν είναι τόσοι ποδοσφαιριστές σε ένα ρόστερ είναι δύσκολο να πάρεις αυτό που θες απ’ ότι αν ήταν λιγότεροι, αλλά αν προσπαθείς και δουλεύεις σκληρά τότε σίγουρα παίρνεις τις ευκαιρίες που σου αναλογούν» δήλωσε αρχικά.

Αναφερόμενος στην φετινή εικόνα του Ολυμπιακού, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός πάντα πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και έχει στόχο και μία καλή πορεία στην Ευρώπη και στην αρχή της χρονιάς μπορεί η ομάδα να θυσιάσει το θέαμα για την ουσία και καλό είναι πάντα να κρατάμε την ουσία. Ο Ολυμπιακός φέτος πήρε το πρωτάθλημα και είναι στους «4» του Κυπέλλου. Δεν θα ήταν καλό αν είχε θέαμα και όχι την ουσία, οπότε καλύτερα που παίρνει τους τίτλους φέτος και δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο από το να γινόταν το αντίθετο».

Τέλος, σχετικά με τη θέση που του αρέσει να παίζει, απάντησε: «Εσωτερικός μέσος σε σύστημα 4-3-3». Και αν θέλει να παίξει στην Εθνική, σχολίασε: «Κάθε ποδοσφαιριστής σκέφτεται την Εθνική και πιστεύω για τους περισσότερους ίσως είναι και ο υψηλότερος στόχος γιατί είναι μεγάλη τιμή για τον καθένα και θα δουλέψω σκληρά και εγώ να το καταφέρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: