Τρίτη 16 Απριλίου 2013

"Πηγαίνετε στον πρόεδρο και λέτε ότι δεν είμαι καλός προπονητής"!

Απίστευτοι διάλογοι χθες στου Ρέντη με Μίτσελ και παίκτες! Η διαφωνία Πάντελιτς - Κάρολ, το παράπονο του Τζιμπούρ, η παρέμβαση του Χολέμπας κ.ά.
"Δεν είμαστε ομάδα και δυστυχώς το βλέπω αυτό ξεκάθαρα. Κάποιοι παίκτες πήγαν στον πρόεδρο, γιατί δεν παίζουν και κάποιοι πηγαίνουν και λένε ότι δεν είμαι καλός προπονητής και δεν κάνω καλές προπονήσεις. Θα μπορούσα να πω ονόματα, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί δεν είναι σωστό. Δεν είμαστε δεμένοι", ανέφερε ο Μίτσελ, με τον Πάντελιτς να του λέει:
"Στην αρχή της χρονιάς ήμασταν ενωμένοι. Ήμασταν καλά μεταξύ μας και μόλις ήρθες στην ομάδα βγήκες και δήλωσες στις εφημερίδες ότι θέλεις να φέρει 5-6-7 παίκτες και να καταστρέψεις ότι έγινε εδώ. Δεν σου κάνει κανείς μας;", με τον Ισπανό να του απαντάει ότι: "Για μένα η ομάδα δεν είναι συμπαγής. Ούτε ήταν όταν ήρθα εδώ. Υπάρχει πρόβλημα, το οποίο πρέπει να διορθώσουμε όλοι μαζί".
Από την πλευρά του ο Κάρολ διαφώνησε με τον Πάντελιτς, λέγοντας πως ο καθένας σκέφτεται τον εαυτό του! "Δεν συμφωνώ με τον Μάρκο. Δεν είμαστε ομάδα σε καμία στιγμή της χρονιάς και ποτέ δεν ήμασταν ενωμένοι. Φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά απ΄ ό,τι πέρυσι. Δεν έχει να κάνει με τα αποτελέσματα, αλλά με τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Έπαιξα ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου και αυτό που συμβαίνει εδώ, δεν το έχω ξαναδεί ποτέ. Ο καθένας σκέφτεται τον εαυτό του και υπάρχουν παίκτες που αν δεν παίζουν σε ένα ματς, κάνουν σαν να μη χαίρονται όταν κερδίζουμε. Αυτό είναι παράλογο. Ακόμα και οι νεότεροι, όταν εμείς προσπαθούμε να τους πούμε κάτι, να τους συμβουλέψουμε, συνεχώς αντιδρούν και δεν ακούν τίποτα. Δεν είμαστε ομάδα από την προετοιμασία κιόλας. Δεν είμαστε γκρουπ, στα μεγάλα ματς φέραμε ισοπαλία και στην Ευρώπη χάσαμε από τη Λεβάντε γι΄ αυτό το λόγο", ήταν τα λόγια του έμπειρου πορτιέρο.
Ο Τζιμπούρ εστίασε στο θέμα των διαρροών στον Τύπο, τονίζοντας πως με αυτό τον τρόπο χαλάει η εικόνα της ομάδας. Συγκεκριμένα ανέφερε πως: "Πολλοί μιλάτε στις εφημερίδες για πράγματα που μέσα στην ομάδα. Λέτε πράγματα που κάνουν κακό στον Ολυμπιακό και δημιουργούν κακή εικόνα προς τα έξω".
Όσο για τον Μοντέστο, υποστήριξε πως θα πρέπει να διορθωθούν τα κακώς κείμενα από εδώ κι έπειτα. "Για μένα δεν είναι απαραίτητο να μιλάμε συνεχώς. Δεν θέλω να πω πολλά, γιατί εγώ μπορεί να μην είμαι στην ομάδα τη νέα σεζόν, αφού το συμβόλαιό μου λήγει. Αυτό όμως που βλέπω, είναι ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει φέτος. Από την προετοιμασία είχαμε πολλά προβλήματα, από εκεί ξεκίνησαν όλα και δεν είμαστε ομάδα,. Αυτό δεν συνέβαινε τα προηγούμενα δύο χρόνια. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί όλους, γιατί όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης", είπε ο Κορσικανός.
Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Μοντέστο και ο Χολέμπας, επισημαίνοντας πως θα πρέπει να γίνουν πράξεις και να μη μένουν στα λόγια. "Γιατί μιλάμε πάλι γι΄ αυτά τα πράγματα; Κάθε φορά μιλάμε και τίποτα δεν αλλάζει. Το πρόβλημα δεν είναι τι λέμε και τι δεν λέμε, αλλά τι κάνουμε. Και δυστυχώς δεν κάνουμε τίποτα για να αλλάξουμε τα πράγματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: