Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Αγόρι μου, η δική ΜΑΣ ΑΕΚ δεν χάνει ποτέ!!

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει σε μία φωτό που αξίζει εκατοντάδες χιλιάδες λέξεις και εξηγεί γιατί δεν μπορεί να υπάρχει θέμα με ΑΦΜ αλλά και για τις εκπομπές που στήθηκαν στο... πτώμα της ΑΕΚ!
Είναι η φιγούρα που ακόμη και τον πιο σκληρό άνθρωπο μπορεί να υποχρεώσει να κλάψει για περισσότερους από έναν λόγους. Είναι το παιδί που έδωσε 30.000 ευρώ από την ασφάλεια (λόγω του ατυχήματος που είχε) για να έρθει στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Ανάκογλου. Είναι το πρόσωπο που δεν ήθελε να φανερωθεί ποτέ όμως ήρθε στο ΟΑΚΑ στην πιο δύσκολη στιγμή της Ενωσης και ας ήταν μόνος (από όλους μας) στις δικές του δύσκολες στιγμές και της οικογένειάς του...
Ηρθε στο ΟΑΚΑ λοιπόν με ένα στόχο, με μία ελπίδα, με πολύ λαχτάρα. Να δει την αγαπημένη του ΑΕΚ να αγωνίζεται. Οχι να κερδίζει, απλά να αγωνίζεται... Σίγουρα ευχόταν να κερδίσει, το παρακαλούσε στον Θεό, όπως όλοι μας! Ομως εννοείται πως δεν του έκανε το χατίρι.
Αγόρι μου όμως να θυμάσαι, η δική ΜΑΣ ΑΕΚ δεν χάνει ποτέ... Η ομάδα που έχουμε στην καρδιά φυσικά και που θα αγαπάμε για όσο ζούμε.
Αυτό που βίωσες στο γήπεδο δεν είναι η δική μας ΑΕΚ. Δυστυχώς αγόρι μου υπάρχουν πολλοί υποτιθέμενοι ΑΕΚτσήδες που χάρηκαν με την κατάσταση που βιώσαμε όλοι και μας έφερε δάκρυα στα μάτια εδώ και ώρες...
Ορκίζομαι πως όσα μάθω (και θα μάθω) για εκείνους που πρόδωσαν την αγάπη ΜΑΣ αγόρι μου εκ των έσω θα τα γράψω αδιαφορώντας για ότι θα προκύψει από αυτούς που έκαναν πραγματικότητα την επιθυμία τους για προσωπικά τους συμφέροντα.
Για μένα το έργο είναι στημένο. Από ποιους; Αν έρθει το μοιραίο θα το μάθουμε. Θα το μάθουμε με την επισήμανση να μην το γράψουμε. Ομως αυτό δεν θα γίνει ποτέ... ΟΛΟΙ θα μάθουν! Και θα έρθει η ώρα που θα πληρώσουν ΟΛΟΙ τους.
 
Θα συνεχίσω να είμαι κλεισμένος, αγκαλιά με τον πόνο μου, ένα με τα δάκρυά μου, μόνος μου, όμως έχω υποχρέωση απέναντι στην οικογένειά μου, στους κολλητούς μου, στα αδέRφια μου, ότι μάθω να το καταγράψω για να πληρώσουν οι υπεύθυνοι. Εκτός των εξαφανισμένων αφεντικών. Θα τα μάθουμε όλα να είστε σίγουροι. Μπορεί όχι αύριο, μεθαύριο, αλλά θα έρθει η ώρα και εγώ θα είμαι εδώ, να τα γράψω όλα έτσι ώστε να πάρει η ΑΕΚ μαζί τους όσους την έριξαν!
 
Οσο για τα σενάρια που κυκλοφορούν ήδη, είτε ισχύουν είτε όχι, για νέα ΑΦΜ και νέα ΑΕΚ δίχως χρέη και τα σχετικά, απλά να υπενθυμίσω πως όταν αυτό θα γίνει πράξη θα αποδειχθούν και όσοι έστησαν την ομάδα φέτος. Πλην του Κράτους που μας πέθανε σκόπιμα χρόνια τώρα με υποθέσεις Ψωμιάδη, γήπεδο και κλεμμένα πρωταθλήματα που στοίχισαν την οικονομική επιβίωση του συλλόγου, γι' αυτούς άλλωστε απ' όταν ήρθαμε στην Ελλάδα σαν πρόσφυγες, ήμασταν πάντα Τούρκοι! Παραπάνω εγώ εννοώ τους... Εφιάλτες της ΑΕΚ, εκείνους που έδωσαν την... Πόλη! Πάντα είχαμε τέτοιους, πάντα θα έχουμε. Θα έρθει σύντομα η ώρα σας και θα είναι πολύ πιο οδυνηρός ο πόνος που θα βιώσετε απ' ότι όλοι εμείς που κλαίμε για την ΑΕΚ... Εμείς, όλοι μας, θα πρέπει να κλάψουμε με μαύρο δάκρυ, να βιώσουμε πόνο όσο δεν έχουμε βιώσει ποτέ στην ζωή μας (όσοι δεν έχετε βιώσει ανάλογο και εύχομαι να μην βιώσετε ποτέ). Να νιώσουμε τόσο πόνο για να μπορέσουμε σύντομα να ανταποδώσουμε πρώτα στους... Εφιάλτες μας και μετά σε εκείνους που συμβιβάστηκαν και έγιναν δούλοι και δουλικά για να πανηγυρίσουν τον βιασμό της ιστορίας μας.
Υγ: Στήθηκαν αμέσως εκπομπές γύρω από το... πτώμα της ΑΕΚ. Ντροπή σας... Τίποτα άλλο!
Υγ2: Γελάστε και χαρείτε με τη ψυχή σας ομάδες που λειτουργείτε ως ακαδημίες άλλων ομάδων. Που ανεβήκατε σε άρματα και την ακούσατε ομάδες. Ο δικός σας θάνατος θα είναι αργός και βασανιστικός, πουθενάδες!
Yγ3: Είναι συγκλονιστική για μένα η συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Είναι οι μόνοι που καταλαβαίνουν πόσο χτυπάει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο υποβιβασμός της ΑΕΚ γιατί είναι η ΑΕΚ. Οχι κάποια ομάδα της σειράς...
Υγ4: Μπράβο στον Πανθρακικό που είναι η πιο τίμια ομάδα αυτού του σιχαμένου πρωταθλήματος και μπράβο στον Παύλο Δερμιτζάκη που είναι ο πιο άντρας Ελληνας προπονητής.
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: