Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Το βράδυ στην Αυστρία ο Νέσιντ, ψάχνουν για 10αρι!!

Μετά τις 21:00 αναμένεται να φτάσει στην Αυστρία ο Τόμας Νέσιντ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στην αποστολή. Φουλάρουν τις μηχανές για 10αρι με τον Χουμπ Στέφενς να έχει τον πρώτο λόγο.  
Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ το βράδυ της Τρίτης(16/7) αναμένεται να υποδεχθούν ένα ακόμα μεταγραφικό απόκτημα. Πρόκειται για τον Τόμας Νέσιντ που έρχεται δανεικός στον ΠΑΚ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Τσέχος επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια αν όλα πάνε καλά να ενταχθεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Δικεφάλου. Ο 24χρονος φορ βρίσκεται σε αγωνιστικούς ρυθμούς με την ρωσική ομάδα και αυτό είναι στα συν καθώς δεν θα χρειαστεί να βγει κάποιο ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης.
Οι Θεσσαλονικείς «φουλάρουν» τις μηχανές τους για την πραγματοποίηση μιας ακόμη μεταγραφής για την θέση της μεσαίας γραμμής. Ο Χουμπ Στέφενς έχει ζητήσει το σωματείο να  προχωρήσει στην απόκτηση ενός επιτελικού χαφ. Ο Ολλανδός είναι αυτός που τρέχει το θέμα μαζί με τον γιό του Μάικλ. Μάλιστα έχει υποδείξει στους υπεύθυνους των μεταγραφών τον παίκτη που θέλει για οργανωτή στην ομάδα του.
Ο τεχνικός του Δικεφάλου πιέζει ο παίκτης να έρθει γρήγορα προκειμένου να έχει τον παίκτη στην διάθεσή του στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λίγκ.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: