Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ο Καπίνο ήταν εκεί...!!

Αν και η άδειά του δεν έχει ολοκληρωθεί, αν και η προπόνηση ήταν προεραιτερική, ο Στέφανος Καπίνο ήταν εκεί! Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού πήγε στο Κορωπί κι άφησε τον ιδρώτα του.

Ο Καπίνο ήταν εκεί...
Τι κι αν η άδεια του ολοκληρώνεται σε τρεις ημέρες και η προπόνηση της Δευτέρας ήταν προαιρετική; Ο Στέφανος Καπίνο θέλει να δουλέψει, να βελτιωθεί και η κίνησή του το αποδεικνύει.

Ο διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Κορωπί, κι έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα, για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν, μαζί με τους άλλους δύο νεαρούς γκολκίπερ, τον Ταμπάκη και τον Αναγνωστόπουλο.

Με το θέμα της μεταγραφής του Ορέστη Καρνέζη να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ο Καπίνο αντιλαμβάνεται πως –εφόσον αποχωρήσει ο «Ορέ»- του δίνεται η ευκαιρία να πάρει φανέλα βασικού στους «πράσινους». Και σε μια τέτοια πιθανή κατάσταση, θέλει να είναι πανέτοιμος να ανταποκριθεί στις δυσκολίες. Έτσι, παρά την κόπωση από το πρόσφατο Μουντιάλ Νέων που συμμετείχε, παρά τις ελάχιστες διακοπές που έχει κάνει, ο 20χρονος «άσος» ξεκίνησε την δουλειά!

Πέραν των τριών τερματοφυλάκων, το «παρών» στο Κορωπί έδωσαν και οι πέντε «κομμένοι» από τον Γιάννη Αναστασίου. Βελάσκες, Τοτσέ, Σο, Πίντο και Φορναρόλι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες των Ρούτερ και Φος. Είναι άλλωστε «υποχρεώση» του Παναθηναϊκού να τους παρέχει όλες τις συνθήκες για μια ιδανική προπόνηση, παρά το γεγονός πως δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: