Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Η σειρά του Καπίνο!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την πώληση του Ορέστη Καρνέζη και τον Στέφανο Καπίνο που επιστρέφει και πάλι στο αγωνιστικό προσκήνιο!
Αυτό που σκοπεύει να κάνει ο Παναθηναϊκός με τον Ορέστη Καρνέζη είναι απόλυτα λογικό. Και θα το έλεγα και στην περίπτωση, που η ομάδα δεν είχε κανένα οικονομικό πρόβλημα. Θυμάμαι πριν δύο χρόνια σε τι κατάσταση ήταν ο Καρνέζης. 
Ένα παιδί «τελειωμένο» από την πλειοψηφία του κόσμου και των δημοσιογράφων μετά το λάθος που είχε κάνει στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ και το γκολ, που είχε δεχθεί. Μετά και την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις αρχές της περιόδου 2011-12. Τότε κανείς δεν πίστευε ότι σήμερα θα ερχόταν πρόταση από την Ουντινέζε κοντά στο 1 εκ. ευρώ και θα υπήρχε κόσμος που θα έλεγε, ότι είναι λάθος η πώλησή του με αυτά τα χρήματα, η ότι δεν πρέπει να πουληθεί. Τα πράγματα άλλαξαν, όμως, και αυτοί που έκραζαν τότε τον Καρνέζη, κράζουν τώρα τον Παναθηναϊκό, που σκοπεύει να τον πουλήσει.
Ετσι είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα. Καλό θα είναι για την ομάδα, να πάρει όσο πιο πολλά χρήματα γίνεται, αλλά είναι δύσκολο. Αρα το σωστό είναι να παραχωρήσει ο Παναθηναϊκός τον Καρνέζη , να βάλει κάποια σημαντικά χρήματα στο ταμείο , που θα τον βοηθήσουν να «κλείσει» κάποιες τρύπες και να δοθεί η ευκαιρία στον Καπίνο να δείξει πόσο ψηλά μπορεί να φθάσει στον Παναθηναϊκό.
Την ίδια ώρα ο Καρνέζης , μαθαίνω, ότι θέλει πολύ να πάει στην Ιταλία. Λογικό και αυτό μου ακούγεται. Αρα προκειμένου να κρατήσεις τον Καρνέζη, να μην βάλεις 1 εκ. ευρώ στο ταμείο και να έχεις και Καρνέζη (που δεν έφυγε) και τον Καπίνο( που θα είναι πάλι στον πάγκο) δυσαρεστημένους , πουλάς τον πρώτο , βάζεις λεφτά στο ταμείο και ανεβάζεις και την ψυχολογία του Καπίνο στα ύψη, αφού η ευκαιρία, που περίμενε ήρθε. Και από πίσω ακολουθεί ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας της νέας γενιάς, ο Ταμπάκης, που θα περιμένει και αυτός την σειρά του…
ΥΓ: Φυσικά και σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Καρνέζης πλέον δεν μένει κανείς από τους παλιούς. Το έχω πει εδώ και καιρό. Ο Παναθηναϊκός εκτός των σημαντικών κενών, που πρέπει να καλύψει, χρειάζεται και κάποιους έμπειρους παίκτες, για να τραβήξουν το κουπί στα δύσκολα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: