Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ποιος θα κονομήσει από τον Μελισσανίδη;

Ο Γιώργος Μύρτσος συγκρίνει τα διοικητικά δεδομένα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, αποκαλύπτοντας πού διαφέρει ο Μελισσανίδης από τον Σαββίδη. Η ΑΕΚ δεν είναι στην Γ' Εθνική. Στις συνειδήσεις όλων μας είναι πάντα ψηλά. Οι συγκυρίες που δημιουργούνται στην Ένωση μου θυμίζουν έντονα τη μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του '90. Τα υλικά, είναι ίδια. Μπάγεβιτς, Μελισσανίδης και άλλοι.
Και μόνο που ηγείται ο «τίγρης» δεν μπορεί να μην αισιοδοξεί ο ΑΕΚτζής. Ο Μπάγεβιτς φέρνει Κροάτη ποδοσφαιριστή στη Γ' Εθνική. Παίκτη δικιάς του επιλογής, ο οποίος τουλάχιστον θα είναι καλός και όχι παλτό.
Υπάρχουν άνθρωποι που θα δουλέψουν για το καλό της ΑΕΚ. Δεν πήγαν μονάχα για την κονόμα. Ο Μελισσανίδης άλλωστε δεν είναι κανένας τυχαίος, ούτε ο άνθρωπος που θα μοιράσει χρήματα. Από το πεζοδρόμιο ξεκίνησε. Παιδί της πιάτσας είναι.
Εδώ θα μπορούσε να δημιουργηθεί και μία σύγκριση με τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη. Μπήκε ο Ρωσοπόντιος, έπεσε ρευστό και όλοι τρέχουν για το μηνιάτικο. Στην ΑΕΚ του Μελισσανίδη όμως όλοι τρέχουν για το καλό της ομάδας. Αυτή είναι η... ειδοποιός διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων.
Να είστε σίγουροι ότι με το που ανέβει στη Super League, η ΑΕΚ θα πάρει τίτλο. Αν όχι τον πρώτο χρόνο, σίγουρα τον δεύτερο. Με προδιαθέτει σε αυτή την εκτίμηση η... σύνθεση των ανθρώπων που πλαισιώνουν διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα.
Η ΑΕΚ θα γίνει το πιο υγιές σωματείο στην Ελλάδα και θα συσπειρώσει όλο τον κόσμο της. Είδατε τον χαμό με τα διαρκείας. Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία και η μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ.
Είναι θεμα χρόνου και υπομονής να επιστρέψει στην κορυφή. Και οι οπαδοί της πρέπει να αντέξουν...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: